Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 25 от 70 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 241 до 250 от общо 692
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    А ще може ли токовете от това статично електричество, да ми зареждат акумулатора на електропастира. Ей-така като страничен ефект, то акарите са си акари.
    Няма да мъкнаш акумулатори и да ги зареждаш в облачно време, няма да чистиш фотоволтаичния панел, лятото от прах, а зимата от сняг.
    Вместо това: Легнеш си на пчелина, гледаш как се зарежда акумулатора, та му плющят ушите, т.е. клетките и се кефиш.

То, не че имам електропастир, но някой ден може и да си купя.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Аз тая година сковах 2 капанчета,но нещо не ги харесаха.Тръвни кадето сложих навсякъде се отчетоха даже и на един колега 2 пъти в тръвната влизат.
    може би височината беше много на капанчетата
    Голям капанджия се извъди! В тръвните влизат, защото са обогатени с минерали и пробиотици!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Голям капанджия се извъди! В тръвните влизат, защото са обогатени с минерали и пробиотици!
    Забрави магнезий, омега 3 киселини и антиоксиданти!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    А ще може ли токовете от това статично електричество, да ми зареждат акумулатора на електропастира. Ей-така като страничен ефект, то акарите са си акари.
    Няма да мъкнаш акумулатори и да ги зареждаш в облачно време, няма да чистиш фотоволтаичния панел, лятото от прах, а зимата от сняг.
    Вместо това: Легнеш си на пчелина, гледаш как се зарежда акумулатора, та му плющят ушите, т.е. клетките и се кефиш.

То, не че имам електропастир, но някой ден може и да си купя.
    Ако въпросът ти е към мен-прочети още веднъж пост 239....

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Не беше въпрос, а шега.
    За статичното електричество: Виждал съм дъга м-у ръката ми и металната дръжка на метална врата. Разбира се усетих и убождането.
    Това вече не е шега, а истина. Дори ми се е случвало няколко пъти, така че няма грешка - получава се дъга.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    незнам с какво са обогатени но са от върба

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    http://www.vbox7.com/play:46b4c6ad36

бат Тянко гледай как се намичат

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Даскале, благодаррско за клипа. Но аз наистина се бъзиках. Виждам, че много колеги не знаят разликата между зазИмяване и зазЕмяване.
    Клипа беше интересен, но за мен това си е поредната глупост хрумнала на някой пчелар. ..... Но кой знае, може и да греша.
    Благодарско Юрка ! Много се закачиха . Поздрав за тях - https://www.youtube.com/watch?v=yTTOLDM7VWw

Тоз дивак го слушах преди 10 дни във Варна .

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Аз по професия съм електроинженер.Като знам когато дойдат да ми мерят гръмоотводите и заземленияна какво поливане става с вода и хвърляне на сол кадето са коловете за да влезем в нормите. Това което показаха с телчицата и колчето ,за мене е пълна глупост на някого.Но след като така е решил човекът няма да му убиваме мераците.

Наблюдател
    Регистриран
    17.05.2016
    Старт на новия ловен сезон.
    Вчера направих сефтето за сезона с рояк на три рамки и младичка майка. Сега остава да се оплоди на новото място и да я засиля за слънчогледа. С този рой удвоих пчелното стопанство.....ха ха ха.

Страница 25 от 70 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •