Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 4 123 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 164

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски

ИМА ЛИ ЛОВДЖИИ ТУКА?

Няма толкова добро съвпадение на хобита като пчеларството и лова - активните сезони преливат от единия в другия. Не само времево но и финансово дето се вика :D

Та предлагам да се преброим и ако някой има с какво да се похвали да не се срамува, а всичко да си каже wink;

Аз съм млад пчелар и млад ловец. Първия пчеларски сезон го завърших, а сега карам и първия ловджийски.
    Птичия лов ми е силата, защото си имам и помощничка

И на нея това и е първи сезон (на една година е), но се справя повече от добре

За сега на свинския нямам успехи, но се надявам до края на сезона да имам с какво да се похваля.

Айде вие сте на ред
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Потребител
    Регистриран
    16.04.2012
    Има един бивш,който се е отказал от убиването на животни за удоволствие
    Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от volodq Виж публикацията
    Има един бивш,който се е отказал от убиването на животни за удоволствие
    Ходя и аз на лов .
    Разходката е важна . Точно ,това е емоцията .
    Когато , искам месо - мeсарницата е на 30 метра.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    С малко закъснение - НАСЛУКА на всички колеги през новия сезон!

За съжаление при мене няма много за хвалба през изминалите излети. Няма ги пернатите и това си е. По 5-6 човека в линия за 3-4 часа я вдигнем 10 пъдпъдъка, я не. Морета от слънчоглед, жици, локви, а гургулици и гривяци по 3-4 чифта прелитат за цял предиобяд.
    При вас как е?
    Георги Корчев се казвам
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    С малко закъснение - НАСЛУКА на всички колеги през новия сезон!

За съжаление при мене няма много за хвалба през изминалите излети. Няма ги пернатите и това си е. По 5-6 човека в линия за 3-4 часа я вдигнем 10 пъдпъдъка, я не. Морета от слънчоглед, жици, локви, а гургулици и гривяци по 3-4 чифта прелитат за цял предиобяд.
    При вас как е?
    Жорка при вас наистина е зле щом и гургулици няма.При нас има бол,но наще ,,ловджий,, мн.са се ояли не им обръщат внимание те си гонят само свинското и еленското.За тех гургулица не е дивеч,иначе има и фазани и яребици и пъдпадъци.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Нали знаеш, най-трудното в лова на гургулицата е да я намериш. Все още е много слънчогледа и са пръснати, но тази седмица жътвата (а и сушата) започна и се надявам да се концентрират, като за последно преди отлитане... Иначе, Ванка и при нас на птичия му викат "лов на пеперуди", ама полека лека чупим стереотипа, особено с по-новите ловци, като мене.
    Георги Корчев се казвам

Наблюдател
    Регистриран
    07.01.2011
    Пчеларски район
    Велико Търново
    Радвам се, че има и други като мен !Найстина е хубава комбинация от хобита, макар, че мойто куче не споделя това мнение, откакто подуши една прелка :D Поздравявам те за избора на Най-правилната порода куче :D И един съвет, ако позволиш - няма да казваш, че нямаш успехи , ами си отпусни фантазията, и се наслаждавай на изразите по лицата на слушателите :D На ловците и рибарите им е простено.Наслука wink;

Бракониерите могат ли, да вземат участие в темата? :D :D :D :D :D :D :D

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Ееее аз очаквах повече авджии да има във форума.
    Днес докато вървяхме през снежната оран, казах на един колега "ако преди две години някой ми беше казал, че днес ще съм на това място, щях да го обявя за луд". Въпреки лошото време и липсата на слука, това беше още един незабравим и емоционален ден.

Gillanе, Владо tongueout; , ако някой ми каже, че кара активно МПС и не прави нарушения, няма да му повярвам (меко казано). Същото важи и за спазването на всички разпоредби в риболова и лова. wink;
    Георги Корчев се казвам

Страница 1 от 4 123 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •