Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 24

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция

ПЧЕЛНИ МАЙКИ "BB" 2016

ОБЯВЯВАМ НАЧАЛОТО НА ЗАПИСВАНЕТО ЗА СЕЗОН 2016.

В бъдеще началото на записванията, няма да бъде обявявано, вместо това автоматично ще започва от датата 1 Февруари.

Нашите пчели са създадени за да направят работата Ви по-приятна и доходоносна. Те са продукт от дългогодишна селекция, съчетаваща в себе си най-добрия генетичен материал от цяла Европа. Повече мед, без ужилвания.

През този сезон има възможност и за закупуване на презимували пчелни майки от предходната година. Успешното презимуване само по себе си представлява едно малко изпитание, а след финалната им оценка в края на Март, доставката ще бъде на дата по избор от периода 15-30 Април.
    Цената за презимувалите пчелни майки е 28 евро/бр.

Цените на свободно оплодените тествани майки са както следва:
    1 бр. = 40 евро
    2 бр. = 50 евро
    3 бр. = 75 евро

За количества над 4 бр. включително:
    От средата на Май до първите две седмици на Юни – 20 евро/бр.
    От третата седмица на Юни нататък – 18 евро/бр.

Всички майки са на възраст поне 4 седмици към времето на отнемане от нуклеуса за да узреят и да бъдат тествани.

Плащането преди доставката.
    За информация и контакти :

Email: best-bees@hotmail.com

GSM: +359 883397972
    +30 6986593825
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Току що ти изпратих заявка на мейла.
    Нещо ми е влязла твоята пчела в ума и нямам търпение да я пробвам. Досега се уверих, че италианката при мен не става. Докато потегли, тя играта е свършила. Местната пчела (каквато и да е ) ако не се роеше щеше да е супер, но уви. Освен това са и люти. Блазни ме идеята да работя поне без ръкавици.

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    Току що ти изпратих заявка на мейла.
    Нещо ми е влязла твоята пчела в ума и нямам търпение да я пробвам. Досега се уверих, че италианката при мен не става. Докато потегли, тя играта е свършила. Местната пчела (каквато и да е ) ако не се роеше щеше да е супер, но уви. Освен това са и люти. Блазни ме идеята да работя поне без ръкавици.
    В момента най силното ми семейство е с майката от Дони. Направи ми впечатление още докато я придавах ,че е много жизнена и целеустремена!

Наблюдател
    Регистриран
    28.01.2015
    Ти с колко семейства

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Моля г-н Б. Георгиев да се свърже с мен.
    Благодаря
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Как става получаването на майките? С куриер? Погледнах да видя Пчеларския район - Северозападен, Орестиада - Гърция? Нещо не схващам?

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.07.2013
    Много са добри. Имам една майка от 2014 и е супер тази пролет. Глася я за пренасяне. Няма да съжаляваш

Автор
    Регистриран
    06.01.2015
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    ОБЯВЯВАМ НАЧАЛОТО НА ЗАПИСВАНЕТО ЗА СЕЗОН 2016.

В бъдеще началото на записванията, няма да бъде обявявано, вместо това автоматично ще започва от датата 1 Февруари.

Нашите пчели са създадени за да направят работата Ви по-приятна и доходоносна. Те са продукт от дългогодишна селекция, съчетаваща в себе си най-добрия генетичен материал от цяла Европа. Повече мед, без ужилвания.

През този сезон има възможност и за закупуване на презимували пчелни майки от предходната година. Успешното презимуване само по себе си представлява едно малко изпитание, а след финалната им оценка в края на Март, доставката ще бъде на дата по избор от периода 15-30 Април.
    Цената за презимувалите пчелни майки е 28 евро/бр.

Цените на свободно оплодените тествани майки са както следва:
    1 бр. = 40 евро
    2 бр. = 50 евро
    3 бр. = 75 евро

За количества над 4 бр. включително:
    От средата на Май до първите две седмици на Юни – 20 евро/бр.
    От третата седмица на Юни нататък – 18 евро/бр.

Всички майки са на възраст поне 4 седмици към времето на отнемане от нуклеуса за да узреят и да бъдат тествани.

Плащането преди доставката.
    За информация и контакти :

Email: best-bees@hotmail.com

GSM: +359 883397972
    +30 6986593825
    Има ли ограничени бройки? В смисъл такъв, че още ми е рано да преценя бюджета си и да знам как да си разполагам чергата. Интересува ме за края на май.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от mir@k@ Виж публикацията
    Има ли ограничени бройки? В смисъл такъв, че още ми е рано да преценя бюджета си и да знам как да си разполагам чергата. Интересува ме за края на май.
    Няма ограничение в бройката, но за единичните бройки има разлика в цената. Освен това до края на Май вече всичко е запълнено.

Автор
    Регистриран
    06.01.2015
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Няма ограничение в бройката, но за единичните бройки има разлика в цената. Освен това до края на Май вече всичко е запълнено.
    Ако излезе излишък или някой се откаже имай ме впредвид за 5-6 броя за края на май.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •