Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    04.03.2013

Мравчена киселина, ледена оцетна киселина, медицински восък, стеарин изгодно.

Мравчена киселина, ледена оцетна киселина за третиране на пчелни семеиства изгодно.
    Мравчена киселина 85 % техническа - 5 лв./л.
    Ледена оцетна киселина 99 % лабораторна - 20 лв./л.
    Медицински восък, стеарин за пчелни основи и импрегниране на кошерите.
    Медицински восък /бели восъкообразни гранули с точка на топене 40 градуса/ - 6 лв./кг.
    Стеарин извлечен от животински мазнини / на люспи и плочки, жълт восъкобразен с точка на топене 40 градуса/ - 6 лв./кг.
    Куриерска доставка. За контакт 0876265091.
    Симов

Потребител
    Регистриран
    04.03.2013
    Обявата е актуална.
    Симов.
    моб. 0876265091.

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.02.2013
    Поръчах литър оцетна киселина от автора на обявата г-н Нисимов, и съм доста разочарован от това, което дойде. Опаковката е под всякаква критика - бутилка увита във вестник и набутана криво ляво в лидълски кашон от сирене. Очевидно е пътувала легнала, няма и обозначение, че е химически реагент и трябва да стои права. Част от киселината се е разляла при пътуването.
    Нямам навика да отварям и проверявам доставките в Еконт, понеже не съм попадал на некоректни търговци, но това, което пристигна ме изуми. Ако бях проверил пратката, със сигурност щях да я върна.
    Внимавайте откъде поръчвате!
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри 22.JPG‎  
    Този пост е редактиран от BateMisho; 09.02.2017 в 18:49.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от BateMisho Виж публикацията
    Поръчах литър оцетна киселина от автора на обявата г-н Нисимов, и съм доста разочарован от това, което дойде. Опаковката е под всякаква критика - бутилка увита във вестник и набутана криво ляво в лидълски кашон от сирене. Очевидно е пътувала легнала, няма и обозначение, че е химически реагент и трябва да стои права. Част от киселината се е разляла при пътуването.
    Нямам навика да отварям и проверявам доставките в Еконт, понеже не съм попадал на некоректни търговци, но това, което пристигна ме изуми. Ако бях проверил пратката, със сигурност щях да я върна.
    Внимавайте откъде поръчвате!
    Не мога да видя химичната формула от снимката, но и аз си купих някакво менте( не от същото място) . Формулата е : СНзСООН ,няма процент, няма дявол, само бегли мерки за безопасност . С една дума--гаражна изработка. Някой на ти с химията има ли?
    пп. иначе е течна, в стъклена бутилка.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Не мога да видя химичната формула от снимката, но и аз си купих някакво менте( не от същото място) . Формулата е : СНзСООН ,няма процент, няма дявол, само бегли мерки за безопасност . С една дума--гаражна изработка. Някой на ти с химията има ли?
    пп. иначе е течна, в стъклена бутилка.
    Ако не забравя ще ви снимам една бутилка. Атанасов, течна е но когато е топло, а до скоро беше твърда/може още да е такава -не съм проверил/. Затова я наричат и ледена.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ако не забравя ще ви снимам една бутилка. Атанасов, течна е но когато е топло, а до скоро беше твърда/може още да е такава -не съм проверил/. Затова я наричат и ледена.
    Няма да помогне снимката, ще трябва да ходя, да питам имат ли сертификат и знае ли се % . Другият вариант -без разреждане, малко повече материал и каквото стане.

пп. може да видиш формулата същата ли е.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •