Търся 40 бр. военнни сандъци ставащи за 9 рамкови кошери. Желателно е да са в северозападна България, че иначе транспорта ще е убийствен.
Търся 40 бр. военнни сандъци ставащи за 9 рамкови кошери. Желателно е да са в северозападна България, че иначе транспорта ще е убийствен.
За цената съндъчетата са идеални.С малко преправяне, стават и за десет рамкови надставки,корпус или магазин.Аз ги купих по 5лв.
На тази цена и аз бих купил !Аз ги купих по 5лв.
Ако не намериш и не си на зор изчакай и предния път като гръмна завода временно бях спрели продажбите, но след време пак ги възобновиха, все пак те няма какво да ги правят тези хиляди сандъчета.
Колеги дайте някоя снимка на тези сандъци.
И аз купих едни 50-60 бр по 1.8лв уж за 9-таци ама вътре има едни дъсчици които много зорлем се вадят... и за сега съм го подредил под стрехите и чакат ред...
Дайте да видя, същите ли са?
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Не знам кога ще се разреши влизането в завода в Горни Лом иначе там има стотици,лятото купих 360бр на цена 2лв.И останаха още много но падна страшно прехварляне и подбиране,защото има много счупени мухлясали и подгизнали от вода.Може да се обадиш и да питаш кога ще разрешат да се влиза вътре и да ги вземеш на 2лв иначе всеки ще те натовари отгоре с цената.
Влизат девет ама много трудно и не остава необходимото разстояние от крайните пити до стените. Въпреки това си има пчели по външната страна на питите и си работят, може би затруднено, но се справят. Проблема определено е във изваждането на първата пита при преглед. Аз съм с рамки с уширител и запрополяват малко и като е тясно става много трудно. Предполагам че рамки с наковани тенекиени уширители ще са по подходящи. Ако пък останат 8 рамки трябва и една преградна дъска 25мм защото иначе надграждат или пускат далак в края.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))