Колеги,нека продължим обсъжданията за пробиотиците в нова тема.
Колеги,нека продължим обсъжданията за пробиотиците в нова тема.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Администраторите не могат ли да преместят мненията от старата тема в тази?
Ще се опитам когато имам време да вкарам малко материали,за обща култура,а след това ако има интерес ще продължим и нататък.Мненията от другите теми са доста разхвърляни и би било хубаво да дойдат на едно място,но нямам идея колко време и труд ще е необходим за това.Ако не става,ще ги вкараме пак по един или друг начин.Хубаво би било, темата да събуди интереса на пчеларите за употребата на пробиотиците първо върху тях,а след това и при други животинки.Повтарям,че не съм специалист в материята и ако има колеги по-запознати в тази област,да споделят знанията си.
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Следя темата с интерес!
Извинявай,пропуснал съм го.Аз също съм любопитен за това.
Ето сайт където го продават http://mikroveda-farming-bg.com/pro-...pis-za-pcheli/
Като знам, че водата във Варна е с pH не по-малко от 8-9 и си представям сиропа с какво pH става.
Ясно е че ще бягаме малко от темата
Това е най-уважавания от мен лекар - Доц. д-р Миглена Георгиева
Статията е интересна, защото съм на 100% сигурен, че казва истината за имунната система, антибиотиците, пробиотиците, ваксините и т.н
Мисля да я попитам какво можем да направим при пчелите.
Ние си имаме доценти по "пчеларство", но те са твърде заети за проблемите на простосмъртните.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Някъде в сайта на Дафлорн прочетох ,че в зависимост от технологията,не всички пробиотици достигат там където трябва,тоест евтиното може да излиза по-скъпо.Сега не мога да видя къде го пишеше това нещо,но идеята е да се ползва такава технология за преноса на бактериите,така че максимален брой от тях да достигнат там за където са се запътили.
Колега freelancer_bg,баща ми не беше пил такива продукти,но след първата опаковка,едва свършила и вече ми поръчваше втора(което не е правилно).Най-явния ефект е премахване на констипацията.
Това във връзка с пост 27.
http://www.dnes.bg/health/2014/12/08...n=headerbanner
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))