Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 4 123 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 37

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа

Пробиотици и тяхното приложение в пчеларството

Колеги,нека продължим обсъжданията за пробиотиците в нова тема.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Автор
    Регистриран
    08.01.2014
    Пчеларски район
    област Плевен
    Администраторите не могат ли да преместят мненията от старата тема в тази?

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Ще се опитам когато имам време да вкарам малко материали,за обща култура,а след това ако има интерес ще продължим и нататък.Мненията от другите теми са доста разхвърляни и би било хубаво да дойдат на едно място,но нямам идея колко време и труд ще е необходим за това.Ако не става,ще ги вкараме пак по един или друг начин.Хубаво би било, темата да събуди интереса на пчеларите за употребата на пробиотиците първо върху тях,а след това и при други животинки.Повтарям,че не съм специалист в материята и ако има колеги по-запознати в тази област,да споделят знанията си.
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Следя темата с интерес!

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Извинявай,пропуснал съм го.Аз също съм любопитен за това.

Наблюдател
    Регистриран
    29.10.2011
    Пчеларски район
    Стара Загора
    Ето сайт където го продават http://mikroveda-farming-bg.com/pro-...pis-za-pcheli/

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Като знам, че водата във Варна е с pH не по-малко от 8-9 и си представям сиропа с какво pH става.

Ясно е че ще бягаме малко от темата
    Това е най-уважавания от мен лекар - Доц. д-р Миглена Георгиева
    Статията е интересна, защото съм на 100% сигурен, че казва истината за имунната система, антибиотиците, пробиотиците, ваксините и т.н
    Мисля да я попитам какво можем да направим при пчелите.
    Ние си имаме доценти по "пчеларство", но те са твърде заети за проблемите на простосмъртните.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Някъде в сайта на Дафлорн прочетох ,че в зависимост от технологията,не всички пробиотици достигат там където трябва,тоест евтиното може да излиза по-скъпо.Сега не мога да видя къде го пишеше това нещо,но идеята е да се ползва такава технология за преноса на бактериите,така че максимален брой от тях да достигнат там за където са се запътили.
    Колега freelancer_bg,баща ми не беше пил такива продукти,но след първата опаковка,едва свършила и вече ми поръчваше втора(което не е правилно).Най-явния ефект е премахване на констипацията.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Това във връзка с пост 27.

http://www.dnes.bg/health/2014/12/08...n=headerbanner

Страница 1 от 4 123 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •