Продавам восъчни основи:Дадан-блат 1,30лв.на брой и много-корпусни 1,10лв.на брой.Основите са ловешки и сливенски.тел.0889 564 512
Продавам восъчни основи:Дадан-блат 1,30лв.на брой и много-корпусни 1,10лв.на брой.Основите са ловешки и сливенски.тел.0889 564 512
Дайте точни размери и тегло на една основа. По важно е теглото, но съм виждал и по-тесни основи (сигурно за икономия).
размерите са:дадан-блат 42/26см 72гр. и много-корпусни 42/21см. 59гр.В повечето случай се изрязва по-малко от страни,за да се поставят на рамката
Нови цени на основите Дадан Блат 1,70лв.на брой Много-корпусни 1,50лв на брой
С толкова писане на цени на восъка ,уплашихте човека и вдигна цените.
Ха-ха ... не ги е вдигнал достатъчно. Ако не знаеш - цяла България се равнява по цените на този сайт:
http://petko.penchev.info/wax.html
А точно този сайт преди 1 час за пореден път си увеличи цените. ДБ вече чукнаха 2 лева, а от един колега наскоро чух, че в някакъв магазин в страната вече е виждал цена дори и 3 лева. Такива ми ти работи се случват по белия свят .....
Та искам отново да напомня, че предлагам изработката на основи на ишлеме със собствен восък за тези, които все още го имат. Ишлемето при мене все още струва 13 стотинки за разлика от Петко Пенчев, които преди 1 час го вдигна на 14-15 стотинки.
Мисля че ,цените са доста намалени в сравнение с магазините.
от кой край на родината ще пътуват
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))