Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 10 от 12 ПърваПърва ... 89101112 ПоследнаПоследна
Резултати от 91 до 100 от общо 131

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    11.10.2012

Благодаря

Голямо благодаря колеги за отговора на въпроса ми. Надявам се че ще стана добър пчелар.

Потребител
    Регистриран
    22.01.2012
    Ето и едно корпусче за ДБ от мен. Аз с такива размери си ги правя.

P.S. как мога да качвам тук *.pdf файлове. Че така не ми харесва

Наблюдател
    Регистриран
    11.10.2012

Благодаря

Благодаря за чертежа!!! Сега само се моля да ми оцелеят пчеличките понеже хванахме късно рояка (края на август). Относно качване на pdf нямам представа дали е възможно!

Потребител
    Регистриран
    29.12.2011
    Ако някой иска да ги ползва, но още не е разбрал, чертежите на кошери на сайта на Димитър Бонев временно не са достъпни, за което моля да ни извините.
    На чертежите и обясненията към тях ще бъдат извършени известни корекции и допълнения, след което отново ще бъдат качени на сайта.
    Целта е постигане на по-висока прецизност и отстраняване на някои неточности, за което лично аз съм повлиял на автора им.
    Няма нужда да ми благодарите.

Автор
    Регистриран
    18.11.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев
    Ето допълнения и коригиран чертеж на кошери.
    http://dox.bg/files/dw?a=e4b5cb0df1
    При желание мога да ви пратя чертежите в аутокад формат.
    В чертежа за мрежестото дъно, не за дълбокото, има грешка, мисля че разстоянието от мрежата за дъното до долната летвичка на рамката трябва да е 2 см, а ти си го дал 6 см, мисля че така ще правят далак.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Могат да направят далак,но тогава ти ще си виновен,че неси ги разширил на време.Хубаво е да има място за отдих на летящите а не да пречат по рамките нощем.

Наблюдател
    Регистриран
    30.08.2014
    Molq za certezi detalni od Dadan Blat 12 ramkov ... s cqloto uvajenie za certejite predlojeni tuk oba4e te sa za ko6er s dvoino dnno i prase4 ulovitel kydeto Az iskam originalniq klasi4eski Dadan Blat .. po4etnik sym i molq za certejite ili informaciq kade da gi namerq ...
    p.s. Namerih mnogu 4erteji na neta oba4e nikoi ot tqh ne e cqlosten i v detaili taka da molq za detalen i cqlosen 4ertej ... shema.

Blagodarq predvaritelno

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    iskam da te informiram, 4e posetitelite w tozi forum mnogo mrazqt nqkoj da im pi6e s latinski bukvi. V rezultat na tova 90% ot tqh nqma da si napravqt truda da ti pro4etat postinga (pardon - capanicite). Ako ti uvavava6 horata v tozi forum, pi6i na kirilica, za da te uvajavat i te. Ha-ha ..... ta ti dori i na capanica dopuska6 pravopisni gre6ki. Kaji mi nqkakav razumen dowod da ne te banna wednaga, za6oto naru6awa6 pone 3 ot pravilata na foruma.........

Автор
    Регистриран
    11.05.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    iskam da te informiram, 4e posetitelite w tozi forum mnogo mrazqt nqkoj da im pi6e s latinski bukvi. V rezultat na tova 90% ot tqh nqma da si napravqt truda da ti pro4etat postinga (pardon - capanicite). Ako ti uvavava6 horata v tozi forum, pi6i na kirilica, za da te uvajavat i te. Ha-ha ..... ta ti dori i na capanica dopuska6 pravopisni gre6ki. Kaji mi nqkakav razumen dowod da ne te banna wednaga, za6oto naru6awa6 pone 3 ot pravilata na foruma.........
    Ем няма да мой си получ чертежъ ако го бамниш. Am nama moga si polu4 4arteja ako go bamni6.

Наблюдател
    Регистриран
    30.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Az se izvinqvam za latinicata .. i pravopisnite gre6ki ... mnogo drsko od Vaa strana otnosno pi6ete kato lo6 u4itel a ne kato administrator .. tyi kato Az sve pak sym na temata i mislq 4e tova e sywinata na edin forum .... A tova koeto Vie ne znaete e 4e Az ne sym v Bylgaria,nqmam i nemoga da instaliram bylgarski font za koeto se izvinqvam a koe drugo neuvajenie namerihte 4e spomenahte tri pri4ini da me bannete ?!

Страница 10 от 12 ПърваПърва ... 89101112 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •