Голямо благодаря колеги за отговора на въпроса ми. Надявам се че ще стана добър пчелар.
Голямо благодаря колеги за отговора на въпроса ми. Надявам се че ще стана добър пчелар.
Благодаря за чертежа!!! Сега само се моля да ми оцелеят пчеличките понеже хванахме късно рояка (края на август). Относно качване на pdf нямам представа дали е възможно!
Ако някой иска да ги ползва, но още не е разбрал, чертежите на кошери на сайта на Димитър Бонев временно не са достъпни, за което моля да ни извините.
На чертежите и обясненията към тях ще бъдат извършени известни корекции и допълнения, след което отново ще бъдат качени на сайта.
Целта е постигане на по-висока прецизност и отстраняване на някои неточности, за което лично аз съм повлиял на автора им.
Няма нужда да ми благодарите.
В чертежа за мрежестото дъно, не за дълбокото, има грешка, мисля че разстоянието от мрежата за дъното до долната летвичка на рамката трябва да е 2 см, а ти си го дал 6 см, мисля че така ще правят далак.Първоначално публикувано от Димитър Бонев
Могат да направят далак,но тогава ти ще си виновен,че неси ги разширил на време.Хубаво е да има място за отдих на летящите а не да пречат по рамките нощем.
Molq za certezi detalni od Dadan Blat 12 ramkov ... s cqloto uvajenie za certejite predlojeni tuk oba4e te sa za ko6er s dvoino dnno i prase4 ulovitel kydeto Az iskam originalniq klasi4eski Dadan Blat .. po4etnik sym i molq za certejite ili informaciq kade da gi namerq ...
p.s. Namerih mnogu 4erteji na neta oba4e nikoi ot tqh ne e cqlosten i v detaili taka da molq za detalen i cqlosen 4ertej ... shema.
Blagodarq predvaritelno![]()
iskam da te informiram, 4e posetitelite w tozi forum mnogo mrazqt nqkoj da im pi6e s latinski bukvi. V rezultat na tova 90% ot tqh nqma da si napravqt truda da ti pro4etat postinga (pardon - capanicite). Ako ti uvavava6 horata v tozi forum, pi6i na kirilica, za da te uvajavat i te. Ha-ha ..... ta ti dori i na capanica dopuska6 pravopisni gre6ki. Kaji mi nqkakav razumen dowod da ne te banna wednaga, za6oto naru6awa6 pone 3 ot pravilata na foruma.........
Az se izvinqvam za latinicata .. i pravopisnite gre6ki ... mnogo drsko od Vaa strana otnosno pi6ete kato lo6 u4itel a ne kato administrator .. tyi kato Az sve pak sym na tematai mislq 4e tova e sywinata na edin forum .... A tova koeto Vie ne znaete e 4e Az ne sym v Bylgaria,nqmam i nemoga da instaliram bylgarski font za koeto se izvinqvam
a koe drugo neuvajenie namerihte 4e spomenahte tri pri4ini da me bannete ?!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))