Став перфектно и е евтино. Стяга доста по-бързо от обикновено Ц 200
ОТВ.ВРЕМЕ ЗА РАБОТА 10-20 МИН.
Став перфектно и е евтино. Стяга доста по-бързо от обикновено Ц 200
ОТВ.ВРЕМЕ ЗА РАБОТА 10-20 МИН.
Много добра идея, мисля да я приложа
Здравейте! Тези нуклеусчета не ги ли гризат мишките много? При нас е пълно с мишки...пък аз правя планове за догодина да оставя да зимуват запасни майки. Какво да се прави, новобранец съм и чета по цял ден докато си чакам пчелите...
Това е краткотраен актив така да се каже, правиш си колкото бройки ти трябват заселваш ги с минимално количество пчели отглеждат ти максимален брой майки и след като ги отнемеш разформироваш „фибранчетата“вече в дървени сандъчета, магазини, корпуси и т.н. с предварително оставени за целта млади майки, а тях прибираш в склада за догодина. Иначе зимуването в теях е доста рисковано, поне такова е моето мнение...
Здравейте! Матеев дали продавате такива нуклеуси? Късно след започване на темата, но все пак
Благодаря предварително
"Гладък фибран" си е обикновен фибран, но с гладки стени, за разлика от другия (по-често използвания и по- разпространен), който е с грапави стени тип "вафла".
Фолиото е алуминиево (подобно на фолиото за готвене, но по-дебело) и е самозалепящо...(Заради него също използвам гладък фибран, защото на "вафлата" не залепя много добре)
Как разкрояваш фибрана? Аз от вчера експерементирам с кантал и зарядното за акомулатор и мисля че става добре,но има още за доизкусурване.
https://www.youtube.com/shorts/_hhW71k_5dI
Иначе и аз си ги правя със 7см. надставки.
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))