Мухи им викат старите хора на село!Не е задължително да се заяждаш колега!
Мухи им викат старите хора на село!Не е задължително да се заяждаш колега!
Не се заяждам, а се опитвам да обясня правилният начин. След като сте нова в занаята е хубаво да се учите не от "старите хора на село", а да намирате пътя на познанието от литературата и опита на хората извървяли този път преди вас.Първоначално публикувано от инджова
От отношението Ви към пчелите зависи и тяхното отношение към самата Вас.
Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Да прав си така и правя чета литература!Следя вашите публикаций тук!И ако може малко повече да ми кажеш за това което ме интерисува а не да си чешем пръстите на клавиатурата!
Това, че сте получил оток нищо не означава. Той и без инжекция спада на 2-3 ден. Миналото лято ме ожилиха две пчелички на разстояние 1 см. на дланта, като от едната имах само точка, а от другата тежък оток до лакътя. Алергичната реакция се изразява по-съвсем друг начин и във форума има много на брой практични съвети, както преватнивни, така и последващи.
Аз след 1вите 2 ужилвания се надух след това почти няма оток, даже последния път ме ужилиха 2 по лицето и никой не разбра.
Имам един кошер, само да се подадеш носа в двора и напада.
:D :D :D Аз и десет да ме жилнат не мога да се подуя,ама си спомням това време когато и на мен се подуваше ръката -чувстваш се жив,бодър ,сякаш някой ти е влял сила,а сърбежа е толкова приятен,че не можеш се начеса и “мравчици“лазят после.Абе ужилването с подуване е мечта ,само да не е по лицето ,че ставаш друг и ти се смеят .:D :D :DПървоначално публикувано от инджова
alex да разбирам че с времето нещата се нареждат!
Най-вероятно. Нормално е организма ти да реагира на пчелна отрова. При мен също нещата се подобриха с годините. Има и значение мястото на ужилването и близостта на кръвоносните съдове. Най-слаба е реакцията на големите мускулни групи и най-силна на главата.Първоначално публикувано от инджова
С времето всичко се нарежда.Давай смело Инджова-ще бъдеш здрава.Първоначално публикувано от инджова
Аз в момента съм като китаец. Товва ми е второ или трето хапане. Цялата ми лява страна на лицето е надута. Просто 3 ме жилнаха по челото, а други 3 по ръката. Нямаше вариант да не ми отече около окото. Чакам да спадне защото е мн гадно усещането. Знам и причината за ужилванията- от булото се изпотих доста и това ядоса пчелите.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))