Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 13 от 15 ПърваПърва ... 31112131415 ПоследнаПоследна
Резултати от 121 до 130 от общо 424

Преглед на хибрид режима

Моите оплаквания са най-вече цената и обслужването в магазина.За самия кошер нищо лошо не мога да кажа освен отлепянето на корпуса от дъното-не знам как става без да нараня кошера.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Димитров Виж публикацията
    Моите оплаквания са най-вече цената и обслужването в магазина.За самия кошер нищо лошо не мога да кажа освен отлепянето на корпуса от дъното-не знам как става без да нараня кошера.
    Точно заради отлепянето исках да видя снимка - какво точно са ти продали. Защото моите корпуси както отдолу, така и отгоре са подсилени с пластмасов детайл, който спомага за лесно подпъхване на повдигача и разделяне без да се нанасят каквито и да било щети по полистирена.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Димитров Виж публикацията
    Колега аз ползвам струна за да отлепям дъната и корпусите един от друг,но при мен кошерите са правени от мен и челата са им прави а не шпонтени като в твоя случай.

Наблюдател
    Регистриран
    20.12.2016
    Здравейте колеги.
    Аз от 2год. Си произвеждам кошери от EPS стерйопор. Занимавам се професионално със топло изолация.
    Поради познанията на материята-стерйопор реших да пробвам.Резултатите са уникално добри.Стерйопора трябва да е минимум 50кг. На кв.м
    Рязането на стерйопора трябва да се извършва само със подходящите машини и ще установите ,че не заклейват корпусите,защото прилягат плътно.
    Пожелавам успех на всички колеги.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Гали Виж публикацията
    Здравейте колеги.
    Аз от 2год. Си произвеждам кошери от EPS стерйопор. Занимавам се професионално със топло изолация.
    Поради познанията на материята-стерйопор реших да пробвам.Резултатите са уникално добри.Стерйопора трябва да е минимум 50кг. На кв.м
    Рязането на стерйопора трябва да се извършва само със подходящите машини и ще установите ,че не заклейват корпусите,защото прилягат плътно.
    Как се пише: стиропор, стириопор, стериопор или стереопор?

Правилно е да се пише стиропор. Думата произхожда от немската търговска марка Styropor.

Някой да не си изкриви езика, докато чете.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Колеги, имате ли информация за цената на ДЪРВЕНИТЕ кошери във Финландия примерно и изобщо в Западна Европа, спрямо полистиролните - кои са по-скъпи, и какъв е порядъка в разликата в цената, и в чия полза най-вече?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Не, че аз имам информация, но предполагам, че дървените са по-скъпи от полисторолните, поради трудоемкостта.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Здравейте колеги.
    Би ли дал повече подробности - вида и цената на материяла, ако може и линк откъде си го купуваш, освен ако самият ти не си продавач, а също и за рязането - какво разбираш под "подходящите машини", цирколяр със срециален диск или банциг с по специална лента, или пък някакво гигантско макетно ножче...
    А, и по между другото ти от кой район си?!?

Наблюдател
    Регистриран
    09.11.2014
    Здравейте колеги.
    Къде е този eps с плътност 50 кг?

Наблюдател
    Регистриран
    07.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от belerefon Виж публикацията
    Къде е този eps с плътност 50 кг?
    Да бе и мен ме интересува какъв е този стиропор с плътност 50.Да не би да говорим за XPS/

Страница 13 от 15 ПърваПърва ... 31112131415 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •