Нещата се изясниха, по 360 мл. сироп са изсмукани през нощта.
Нещата се изясниха, по 360 мл. сироп са изсмукани през нощта.
Винаги може по-добре.
Аз правя друго:вземам кутиики от маргарин( ако нямам достатъчно режа дъната на бутилки от 1,5л) пълня ги с кристализирал мед,вадя хранилката и върху отвора слагам кутииката с мед върху отвора, хранилката я обръщам с дъното на горе и я слагам върху кутииката.След 2-3 дни са така облизани както и ти не можеш да ги измиеш.А мой приятел ми каза,че като вади меда пълни бутилки от 1,5л после той кристализира и като дойде време за подхранване само реже бутилката на парченца като салам Камчия и по същия начин маха хранилката слага парчето и отгоре хранилката с дъното на горе.Всичко се взима
Вместо сухо мляко или извара,може ли да се ползва протеин на прах (от тоя за културистите)? Става въпрос за питките за подхранване.
И аз това съм се питал. Мисля си, че няма да има проблеми. Дори имам останало малко от едни аминокиселини BCAA на прах, неувкусени. Мисля да ги доабвя вместо прашец като му дойде времето.![]()
От днес, питките са сложени преди 10 дни около 80 % от семействата пожението е такова
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Колеги,аз ги храня с чист мед но меда от рапица подходящ ли е?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))