Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследнаПоследна
Резултати от 21 до 30 от общо 50

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Павка, не се заричай. Хубави са тези срещи на по чашка. Разбира се без да се прекалява (да се оливаме). Винаги може да се научи нещо ново.

Поздрави, и ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ. ВСИЧКО КОЕТО СИ ЗАЗИМИЛ НА ПРОЛЕТ ДА БЪДЕ ЖИВО И ЗДРАВО.

Г. Георгиев

Здравей те казвам се Георги от Бургас на 42 год.
    от 2 месеца се запознавам на теория с пчеларството и мисля че ми влязоха няколко пчелички в главата. имам голямо желание да се занимавам активно но нямам никакъв опит. ще ви бъда благодарен за съвет общо взето от А - Я. Тел 0897 984 637

Наблюдател
    Регистриран
    11.12.2011
    Здравейте!
    Казвам се Валентин, живеем в Бургас, но кошерите ни са в Ямболско. Тази година започнах, благодарение на помощта на добри хора

Наблюдател
    Регистриран
    18.11.2013
    Имали пчелари от М.рудник.0893867777.Може да се запознаем на раздумка с кафе.Да обменим малко опит.Друго е човек да е сред свой води.

Потребител
    Регистриран
    13.06.2011
    Пчеларски район
    Бургас
    Има ли желаещи от Бургас да се комбинираме за пътуване до Добрич за изложението ? Аз мога във всеки от 3-те дни .

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Весели празници на всички.Боби,не ми е толкова за мезето,а защото хубавото вино се цени с мезе.Като ще е гарга да е рошава.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Наблюдател
    Регистриран
    13.02.2012

Привет и от мен

Здравейте пчелари
    Казвам се Радо и съм от Бургас.Ориентирал съм се към пчеличките защото така съм направил нещата,че да имам свободно време в уйкендите,което ми позволява да се захвана с този занаят.
    Намерил съм едно място до с.Равадиново/Созопол/ т.е. предоставя ми го приятел и нямам проблем да сложа 10-15кошера.Като за 1-о време съм се запознал с един дядо който ще ме въведе за един сезон с пчеличките обаче проблема ми е,че не намирам ЛР кошери в Бургас да се продават.Искам да са нови поради причината,че не искам да рискувам със стари,знаете ги причините.Ще се радвам на ме ориентирате къде да търся ЛР или фирма на която мога да се доверя да ми доставят.
    Другия ми ? е кога е най-добре да ми ги инсталирам .Прогнозите ми са за май месец.

Здравей Колега. Ходил ли си в пчеларски център Алексиев има си склад намира се малко преди новата зеленчукова борса има едни складове влиза се навътре обикновенно има паркирани камиони и бусове пред складовете няма как да не го намериш. Успех!
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Наблюдател
    Регистриран
    22.11.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Николай, на 34 съм от Долно Езерово.
    От тази година се захващам с пчеличките... Много са ми хубавки...
    Поздрави
    Николай Кадийски

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Николай К Виж публикацията
    Николай, на 34 съм от Долно Езерово.
    От тази година се захващам с пчеличките... Много са ми хубавки...
    Здравей и добре дошъл. Давай напред и успех ти желая.

Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •