Благодаря за поздравите!
Всичко си има и каргоннска кал и остатъци от Червен баир![]()
Поздрави на всички![]()
Благодаря за поздравите!
Всичко си има и каргоннска кал и остатъци от Червен баир![]()
Поздрави на всички![]()
Съвета е да взимаш кошерите и да почваш. И каквото те интересува питаш конкретно. Без кошерите, няма как да се научиш.Първоначално публикувано от joro_st
Здравейте на всички. Пуснах обява за 3 кошера Ланстрот - Рут със семействата. Ако някой е чул че се продава ще се радвам да се обади.
Поздрави: Жоро
Ямбол
LR система
Аиде и аз да се запиша казвам се Диан Палов от Бургас на 43 г с баща ми се грижим за 60 ДБ.Кошерите се намират в с.Равнец
И какво стана намери ли някого. Забравих да оставя тел. за връзка 0885060039
Здравеите,казвам се Недялко -живея в Бургас ,на 35години сам. От1982 г.сам наблюдател и помагам/с пушалката/ на 2 фамилни пчелина-на К.Лалов и Т.Лалов с.Фазаново общ.Царево,но сам решил вече да задалбоча знанията си,и от наблюдател да практикувам,дай боже един ден да онаследя чичовците ми.0888-302-125.Успешна година на всички.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
айде и аз в форума ,знам че съботите и неделите са ни кът и всеки който е решил да се занимава с пчеларство бяга към кошерите ,но който иска в събота в 8.00 на КАЛИНАТА да пием по кафе че и две и да коментираме при кой? какво? и защо?.Година с година не си прилича и има ли обяснение борбата на пчелите срещу природата.въпроси много ,отговори малко
Здравейте колеги ! Току що се регистрирах във форума и се радвам да се запознаем ! Казвам се Иван , на 31г. от Бургас . Ще последвам съвета на Юрий преди мен и няма да пиша колко кошера имам , нито къде са , защото това че сме пчелари за съжаление не е гаранция че сме добри хораИначе бих се радвал да се запознаем лично ако си биете среща някъде
![]()
Тодор на 43 от Ямбол.
Ами аз ви предложих няколко пъти да вземем подходящо мезе,ама вие само за пчели знаете да говорите.Това не е живот - вино без мезе,на студа и голи приказки колко сме велики пчелари.Следващия път ако пак е без мезе ме пишете бегал.Колега Боби,аз очаквах те да ми вземат тройка кебапчета,ама те ще се сетят,другия път - вино през крив макарон.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))