Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 11 до 20 от общо 233

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    остриетата през цялата дръжка ли ги правиш?
    Да. Има един сниман в две позиции. Погледни го.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    СЛЪНЧО ,предлагам кооперация.Виждам че интереса към хладните оръжия е голям във форума .От мен финанси , база ,производствена организация ,от теб идеи ,модели ,реализация .Работим 60:40 .Решаващ глас–1 златен лев .Друг вариант–на лични или изкупуване на всички .

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    СЛЪНЧО ,предлагам кооперация.Виждам че интереса към хладните оръжия е голям във форума .От мен финанси , база ,производствена организация ,от теб идеи ,модели ,реализация .Работим 60:40 .Решаващ глас–1 златен лев .Друг вариант–на лични или изкупуване на всички .
    Дадено, но нещо процента на разпределение не ми харесва. И ще кажа защо. Тези всичките неща които изброяваш ги имам налице.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Дадено, но нещо процента на разпределение не ми харесва. И ще кажа защо. Тези всичките неща които изброяваш ги имам налице.
    И двамата забравихте да споменете ПАЗАРА. Имате ли пазар? Имате ли добър маркетинг, за да разширите този пазар? Една организация на някакво производство винаги започва да се планира за задоволяване на някаква КОНКРЕТНА ПАЗАРНА НИША с конкретни потенциални ОБЕМИ на продукцията. Имате ли пазарна ниша? Какво показват проучванията за потребителското търсене, което мислите да задоволите? От тука започва планирането на всичко останало, което твърдите че го имате?

Трябва първо да си отговорите на въпроса колко ножове ще произвеждате - 2 бр. на месец или 2 милиона на месец. За да си отговорите първо трябва да си изясните къде ще ги продавате, кой ще ги купува и по каква цена. Ако тука реално прецените ситуацията, след това планирането на производството е само въпрос на сметки, които всеки може сам да си ги направи само с няколко таблици на Excel. Всичко това се нарича БИЗНЕС ПЛАН, в който си има задължителни стъпки за изясняване.

http://www.novavizia.com/kak-da-napr...v-osem-stapki/

Само искам да кажа, че ако един бизнес се провали още на етап бизнес-план, то той се проваля и в действителноста. Бизнес-плана е НЕОБХОДИМО, но не и достатъчно условие. Има още много стъпки, но тази първа стъпка е задължителна. Само за сведение - 99% от хората се провалят именно защото се хвърлят презглава да реализират някаква бизнес-идея, без предварително да са си направили бизнес-план.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Този е перфектен Слънчо! Да!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    видях даже нитовете в задния край на някой дръжки. мисълта ми беше дали всички са така. чупил ми се е в ръцете нож с острие до половината на дръжката, за мен това не е нож. П.С. няма да поръчам, просто любопитство.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    [QUOTE = solaris60; 79136] Да. Има един сниман в две позиции. Погледни го. [/ QUOTE] видях даже нитовете в задния край на някой дръжки. мисълта ми беше дали всички са така. чупил ми се е в ръцете нож с острие до половината на дръжката, за мен това не е нож. П.С. няма да поръчам, просто любопитство.
    Разбрах защо питаш. Всичките са така, но дръжките са различни и начина им на изработка е различен.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    От друга страна,ако някой е утепан с тях си е баш уникат.Пълно е с откачалки за такива неща.Ако тръгне бизнеса,барем едно кафенце се сетете да почерпете за идеята.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.06.2014
    Пчеларски район
    с. Черни осъм, общ. Троян
    Може ли да ми напишеш нещо на лични, дори и една буква, за да мога да ти направя едно предложение. Използвам мобилна версия и немога да пиша лични, а така ще мога да ти отговоря.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Както споменах вече, не си падам по ножове, колене на прасета лов и т.н. НО последния много ми хареса. БРАВО. Произведение си е. Малък и нямащ претенциите да се блъска с "големите батковци". но пък толкова красив. Супер е. Някак линиите,пропорциите украсата, канията са в абсолютна хармония. СУПЕР.

Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •