Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 19
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв

ПЧЕЛИ НА НЕОБИКНОВЕНИ МЕСТА

Здравейте, току що се връщам от вадене на рояк от под.
    Прилага снимков материал

Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

Потребител
    Регистриран
    15.02.2011
    Пчеларски район
    Чирпан, Ст.Загора
    Браво професионална работа Гена. Поздрав!
    Nil satis nisi optimum

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Благодаря.
    Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Що ли ми е позната тая история от магазина на "стрелец"-а от преди час и малко?Някой разпалено я разказваше там.
    Браво и успех!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Автор
    Регистриран
    27.01.2012
    Евгени от това тичане с доброто си сърце по стари кошери ,подове и тавани да не си докараш троянски кон в пчелина? wink;

Браво Евгени. Много ми е интересен снимковия материал. Голям спец си преди няколко дена на една колежка оправи семействата. Сега от пода ги вадиш Браво
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от ianev
    Браво Евгени. Много ми е интересен снимковия материал. Голям спец си преди няколко дена на една колежка оправи семействата. Сега от пода ги вадиш Браво

Това нищо нее-той може и от ръкава да ги извади. tongueout;

Aleksey :D
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.01.2011
    Пчеларски район
    Свищов
    Гена, тоя рояк като гледам как го настанихте до вратата на къщата, явно е необитаема и ще служи и за пазач,страхотна идея,досега не ми беше хрумвало но се замислям дали да не я използвам и аз.

Тя ми е като къщичка за пчелина само, там не се живее другата година ще я бутам и ще си сложа сглобяема тип американска ,мястото е много диво но пък за пчеларстване е супер ,Гената е от малкото хора на тоя свят които са наистина готови да помогнат по всяко едно време,не крие нищо като повечето пенсии които се опитваха да ми помогнат с нищо wink; само да не взема да им изям хляба .От предната година съм пчелар зимата не ми издържаха 3 те кошера и пролетта си купих нови три с цели семейства , единия ми беше заложил закрити маточници искаше да се рои и той го раздели и направи още две семейства които в момента са до 8 рамки а са в ДБ10.От кошера който се опитваше да се рои изкарахме 20 кг мед tongueout; Гена да си жив и здрав благодаря ти

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •