Браво професионална работа Гена. Поздрав!
Nil satis nisi optimum
Благодаря.
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
Що ли ми е позната тая история от магазина на "стрелец"-а от преди час и малко?Някой разпалено я разказваше там.
Браво и успех!
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Евгени от това тичане с доброто си сърце по стари кошери ,подове и тавани да не си докараш троянски кон в пчелина? wink;
Браво Евгени. Много ми е интересен снимковия материал. Голям спец си преди няколко дена на една колежка оправи семействата. Сега от пода ги вадиш Браво![]()
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Първоначално публикувано от ianev
Това нищо нее-той може и от ръкава да ги извади. tongueout;
Aleksey :D![]()
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Гена, тоя рояк като гледам как го настанихте до вратата на къщата, явно е необитаема и ще служи и за пазач,страхотна идея,досега не ми беше хрумвало но се замислям дали да не я използвам и аз.
Тя ми е като къщичка за пчелина само, там не се живее другата година ще я бутам и ще си сложа сглобяема тип американска ,мястото е много диво но пък за пчеларстване е супер ,Гената е от малкото хора на тоя свят които са наистина готови да помогнат по всяко едно време,не крие нищо като повечето пенсии които се опитваха да ми помогнат с нищо wink; само да не взема да им изям хляба .От предната година съм пчелар зимата не ми издържаха 3 те кошера и пролетта си купих нови три с цели семейства , единия ми беше заложил закрити маточници искаше да се рои и той го раздели и направи още две семейства които в момента са до 8 рамки а са в ДБ10.От кошера който се опитваше да се рои изкарахме 20 кг мед tongueout; Гена да си жив и здрав благодаря ти![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))