Колега,как са рамките откъм размери,спазени ли са?
Колега,как са рамките откъм размери,спазени ли са?
Към Jordanov:Интересува ме стандартния размер спазен ли е(435/230 за МК)Ширината на долна и странични 25 ли е?Горната летва с дебелина 2 см ли е?Фалцовете така ли са направени,че вътрешното разстояние да е 415 мм(за горната летва)Ще ти бъда благодарен,ако ги измериш,защото мисля да взема доста бройки(от Попово съм)
последните два-три дни случайно забелязах една тенденция в някой сайтове за онлайн търговия - увеличава се търсенето на валяци и машини за производството на восъчен памук за текстилната промишленост (восъчен памук - памук импрегниран с восък) нещо добре познато в миналото и което има доста по-евтини заместители... това може да означава че обичайното потребление на восък в текстилната промишленост също се е повишило ...
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Видяхте ли откъде идва дефицита на восък
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Колега модератор,вземете се в ръце и наложете автоцензура,то бива спам...
отпускам гратис за тази вечер утре се чисти![]()
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Ей ,може да е някаква стратегия ,да ни накарат да събираме цяло лято восък.Аз когато произведох най-много мед ,го продадох най-евтино.Ще имам едно на ум.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))