продавам алуминиеви плаки за капаци на кошери с размери 103/82см и 61,5/70см тел.0889 564 512
продавам алуминиеви плаки за капаци на кошери с размери 103/82см и 61,5/70см тел.0889 564 512
Цената тайна ли е ?
зависи от количеството
Е нали не очакваш 3000 човека да ти звъннат по телефона и да попитат за цена. Престави си отиваш на пазара за домати и там няма нито един етикет с цена. Влизаш в някой магазин и там също няма цени. Помисли си какво ще направиш? Ще започнеш да питаш по един милион пъти на ден това колко струва, или ще си кажеш "Е.ал съм ги тарикатите" и после ще влезеш в първия супермаркет с цени.
ПС: Ако досега не са ти звъннали поне няколкостотин човека, значи те също са си помислили второто.
има и лични съобщения не карам никой да ми звъни.просто цената зависи от количеството ако искаш 15 ,20или 50цената е една а за по големи количества друга за това не съм писал иначе 3лева на бройка за теб
Когато цената зависи от бройката, прави се табличка с цени и отстъпки в зависимост от количеството. Липсата на такава табличка означава, че продавача преценява купувача на око и в зависимост от това определя цената. Един вид цената е според човека, а това може да отблъсне потенциалните купувачи. Ето ти сам казваш, че цената ЛИЧНО ЗА ЗА МЕНЕ е 3 лева. Веднага си помислих, че за някой друг може и да е по-ниска или по-висока, а това не е справедливо.
Нищо лично. Просто препоръка да седнеш и да си осмислиш ценовата политика според количеството и след това да я публикуваш. Според мене така е редно да се прави при публикуване на обява за продажба.
Аз лично винаги прескачам тези обяви по вестниците или в интернет, в които пише ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ или МНОГО НИСКА ЦЕНА. Никога, ама никога не съм звънял на такъв човек, след като има други алтернативи, в които да знам цената и сам да си преценя заслужава ли си да звънна или не.
това са алуминиеви ви плаки и цената се мени всеки ден,как да напиша 2 лева на бр. и някой да си поръча 200 броя примерно сметнал си е човека че са 400 лева обажда ми се и казва ок ,и от там се почва обяснението как се е вдигнала цената как не мога да ги дам за тези пари.За това има лични съобщения не карам никой да ми звъни пита със съобщение оставя тел. номер разбираме се и така.
Мисля и аз да изкажа мнение по темата и по-точно по цената.
Незнам колега какви плаки продаваш, но ако са втора употреба т.е. вече ползвани в някоя печатница то там цената няма мърдане с месеци, та дори и години.
Това ме навежда на мисълта, че нещо се опитваш да слъгваш.
Виж колега щом можеш да си гарантираш една и съща цена месеци на ред та дори и години значи сигурно печатницата си е твоя.Аз не карам никой на сила да си вземе плаки на който му трябват ще пита ще се позаинтересува няма да дискутираме темата 15 часа защото в момента си пишем глупости
Щото Матеев и модераторите са прекалено толерантни. Отдавна трябваше да ти изтрият темата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))