Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа

ПРОДАВАМ ВОСЪЧНИ ОСНОВИ

Продавам 3 кашона (300 броя общо) восъчни основи ДБ - 72 грама производство на "Бийуокс" Варна. Кашоните не са разпечатани и са закупени директно от производителя.

Линк с цените на производителя http://www.beeswax.bg/index.php/bg/ceni-bg

Склонен съм да направя отстъпка за да се покрие доставката. Цена за 300 броя ДБ основи - 420 лв. (1,40 лв./бр)
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Излиза ли им грамажа на тези основи? Във фейсбук групата Пчелин имаше коментари, че грамажа не отговаря на това, което пише.
    При пчелите има мед, защото има ред!

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от delpi Виж публикацията
    Излиза ли им грамажа на тези основи? Във фейсбук групата Пчелин имаше коментари, че грамажа не отговаря на това, което пише.
    Никога не съм теглил основа дори и от любопитство. Доколкото съм чувал мнения на колеги - грамажа излиза (в границите на допустимото) . От това което знам включително и изказвания на Матеев, при процеса на работа, машините правят отклонения до +/- 1-2 грама...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •