Продавам многокорпусни млади пчелни семейства на СУПЕР ЦЕНИ -5 рамки за 90 лв/бр и на 10 рамки с летящите пчели по 200 лв/бр.
Всички са в отлично състояние с млади работещи майки. ДОГОВАРЯНЕ!
Пчелинът се намира до гр. Карлово
0887948632
0887830314
Продавам многокорпусни млади пчелни семейства на СУПЕР ЦЕНИ -5 рамки за 90 лв/бр и на 10 рамки с летящите пчели по 200 лв/бр.
Всички са в отлично състояние с млади работещи майки. ДОГОВАРЯНЕ!
Пчелинът се намира до гр. Карлово
0887948632
0887830314
Братле малко ме притеснява това-5 рамки 90лв. на брой=450лв.Да не говорим за десетте рамки.
Млади семейства на 5 рамки всяко е едно по 90 лв. Аз така го разбирам. Успех в продажбата.
Цената за 5 рамки е 90 лв., а за 10 рамки с летящите пчели - 200 лв. Рамките са от горе до долу с пило.
Има възможност да се коментира броя рамки и цената.
ЦЕНАТА ВЕЧЕ Е 75 ЛВ ЗА 5 РАМКИ И 170 ЛВ ЗА 10 РАМКИ С ЛЕТЯЩАТА ПЧЕЛА.
При тия роеве, този бизнес малко минава на заден план, успех все пак, но не падай под 20 лева питата де.....
ЦЕНАТА НА СЕМЕЙСТВО НА 10 РАМКИ
СЪС ЛЕТЯЩАТА ПЧЕЛА Е 135 ЛВ. СЕМЕЙСТВАТА СА В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ НА 2 КОРПУСА.
Огромните главни букви в интернет пространството се възприемат от читателите като КРЕЩЕНЕ !!! Това ли наистина искаш да постигнеш? Защото от маркетингова гледна точка така вместо да привлечеш потенциални клиенти, ще ги отблъснеш.
Иначе да знаеш, че съм изтрил втората ти тема със същата обява за същата продажба. Няма нужда да задръстваш целия форум с теми за твоята продажба - и една тема е достатъчна, особенно когато крещиш в нея.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))