Ми Ачка, то и при теб слаба годината като при нас, туй ако не е доказателство, здраве му кажи...само една 45годишна ти остана, та не си за мислене
Но това за чукането и отварянето не е баш както го пишеш, аз от сто почуквания във форума, веднъж успявам да влезна, нещо ми е много мътно
Перка,започнах годината на нула!В края на март Шойков ми подари едно семейство и 4 отводки четири рамкови.В края на сезона имам 8 семейства и 110кг мед.
За почукването и отварянето-"лозето не сака политика,а мотика!" Демек трябват своевремени намеси в пч семейство,а не другата седмица.Форум не ти трябва-имаш си глава и телефон
видимо си ги форсирал, но слабичко ми се струва за възможностите ти, явно пак опряхме до калпавата година
иначе както обикновено си прав
утре ще ги отворя да махна рамки и ще погледна в каква кондиция са, да не пророкувам, но най-вероятно още си имат пило поне половината
Немога да кажа,че годината е била калпава.Обикновено до към края на юни превалява и от юли изгаря всичко.В района има санаториум за асметици от време оно...Демек,за да има асматици,раьона трябва да е засушлив,иначе влагата влошава асмата....
Нищо специално не съм правил или форсирал.Само недопуснах да изпаднат в роево настроение,което говори за навремени и адекватни намеси...
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))