Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 804 от 804 ПърваПърва ... 304704754794802803804
Резултати от 8,031 до 8,035 от общо 8035
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Бате Гого, не се притеснявай, при мен е същото положение! Следователно мъдро може да заключим, че проблема не се крие в нас и нашите способности. Явно нейде свише трябва да се търси причината.
    Не търси Там чадо!
    Питай-ще ти се отговори!
    Чукай--е ти се отвори!
    .........
    За всичко си има строг момент за действие чадоо,а не кога на Перко и Гого им се пчеларства

За всичко си има

Почетен Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Ми Ачка, то и при теб слаба годината като при нас, туй ако не е доказателство, здраве му кажи...само една 45годишна ти остана, та не си за мислене
    Но това за чукането и отварянето не е баш както го пишеш, аз от сто почуквания във форума, веднъж успявам да влезна, нещо ми е много мътно

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Ми Ачка, то и при теб слаба годината като при нас
    Перка,започнах годината на нула!В края на март Шойков ми подари едно семейство и 4 отводки четири рамкови.В края на сезона имам 8 семейства и 110кг мед.
    За почукването и отварянето-"лозето не сака политика,а мотика!" Демек трябват своевремени намеси в пч семейство,а не другата седмица.Форум не ти трябва-имаш си глава и телефон

Почетен Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Перка,започнах годината на нула!В края на март Шойков ми подари едно семейство и 4 отводки четири рамкови.В края на сезона имам 8 семейства и 110кг мед.
    За почукването и отварянето-"лозето не сака политика,а мотика!" Демек трябват своевремени намеси в пч семейство,а не другата седмица.Форум не ти трябва-имаш си глава и телефон
    видимо си ги форсирал, но слабичко ми се струва за възможностите ти, явно пак опряхме до калпавата година
    иначе както обикновено си прав
    утре ще ги отворя да махна рамки и ще погледна в каква кондиция са, да не пророкувам, но най-вероятно още си имат пило поне половината

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    видимо си ги форсирал, но слабичко ми се струва за възможностите ти, явно пак опряхме до калпавата година
    иначе както обикновено си прав
    утре ще ги отворя да махна рамки и ще погледна в каква кондиция са, да не пророкувам, но най-вероятно още си имат пило поне половината
    Немога да кажа,че годината е била калпава.Обикновено до към края на юни превалява и от юли изгаря всичко.В района има санаториум за асметици от време оно...Демек,за да има асматици,раьона трябва да е засушлив,иначе влагата влошава асмата....
    Нищо специално не съм правил или форсирал.Само недопуснах да изпаднат в роево настроение,което говори за навремени и адекватни намеси...

Страница 804 от 804 ПърваПърва ... 304704754794802803804

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •