Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
Колеги, утре 09,05 от 8:30 до 10:00 ще пръскат пшеница в района на с. Владимир. Препарата е "Секатор".
Полупланински район 700 м.н.в.
8 рамкови многокорпусни кошери,хибридна система.
Липата цъфти и се рони от жегата.Магазините полупразни.На лошо върви тая година.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В Софето чудно време, сутринта скреж по колите, на обяд пчолки летают и събират яко:
и така, пиейки си кафенцето в обедната почивка, поглъщайки поредната неизядена училищна закуска, подарък от щерката и гледайки ги как усилено се трудят под монотонния акомпанимент, носещ се от стерео уредбата на автомобила ми, звучащ нещо от сорта на дупсс,дупсс,дупсс, се зачудих: Защо, по дяволите, колегите масово свалят магазини и зазимяват края на Юли и началото на Август при положение че има паша до никое време? И в този момент усещам как устата ми се разтяга в самодоволна усмивка, сещайки се, че в Д.Д-к имам оставени два кошера с по един магазин (за дообиране)и си казвам: А късмет де, ами ако ги напълнят що ще чиня? Ех как ми се искаше тук да беше и Д.Друмевски, поредният с това име, Повелител на пчелите, Крал на Ройливите,Първаците и Вандалите и да ме удостои с малка част от хилядолетните си мъдрост и опит, коментирайки вероятността това все пак да се случи, и какво се прави при такъв казус...
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))