ПОДЕМНА КОЛИЧКА ЗА КОШЕРИ
Re: ПОДЕМНА КОЛИЧКА ЗА КОШЕРИ
Цитат:
Първоначално публикувано от Николай Христов-nikberk
Колега, каде може да се купи такава количка?
В Германия за около 2500 евро с винтоверт и в Украйна за 180 евро-ръчен.Има и в Чехия и в Словения и на др.места ,но всичко опира до средствата.
Цитат:
В Германия за около 2500 евро с винтоверт и в Украйна за 180 евро-ръчен.Има и в Чехия и в Словения и на др.места ,но всичко опира до средствата.
Говорих с Виталий, той те праща поздрави. Към края на февруари направих поръчка на него за 3 колички, може би ако има още някой ще допълня поръчка. На тебе мерси за помощ и почерпката от мен
Цитат:
Първоначално публикувано от Bee Varna
Говорих с Виталий..... може би ако има още някой ще допълня поръчка.
Аз бих се включил в такава поръчка. Ако искаш пиши тук или на ЛС на каква цена идва.
Цитат:
Първоначално публикувано от Bee Varna
Цитат:
Говорих с Виталий, той те праща поздрави. Към края на февруари направих поръчка на него за 3 колички, може би ако има още някой ще допълня поръчка. На тебе мерси за помощ и почерпката от мен
аз също проявявам интерес към тези подемни колички може да ме включиш
нека се чуем тел. 0885060039 диан палов
Цитат:
Първоначално публикувано от martobg
Аз бих се включил в такава поръчка. Ако искаш пиши тук или на ЛС на каква цена идва.
Първата количка от Виталий ще бъде във Варна тази седмица към субота. Можете да я видите и да прицените дали това ви трябва.