Колеги Пчеломания Добрич 22.03-24.03 2012
Знае ли някои каква е програмата?
Преглед за печат
Колеги Пчеломания Добрич 22.03-24.03 2012
Знае ли някои каква е програмата?
Аз имам предложение да отскочим в Петък. може да се видим с някои ;-)
Утре съм във Добрич.
Колеги Пчеломания Добрич тази година ще е 21.03-23.03. 2013.
Няма ли тука Добричлии,та да ни поканят тази година? ,а ко не аз се самопоканвам.
Кога ще е тази година?
На 20-22 март. http://www.dobrich-fair.com/bg/products/58
СК Простор гр.Добрич (спортен комплекс), но програмата наистина не е публикувана
Като гледам, доста са се постарали за заявката за участие на изложителите, защото се отнася за събиране на средства.
А за потребителите нищо.
Ама нали тези потребители, ще дадат по-добра възможност на изложителите, така че догодина отново да участват.
Какво ни остава, освен да кажем "българска работа"
До горните два поста на колегите.
Хората грижещи се за панаира в Добрич просто не стават за тази работа, и по точно организаторката (отговорничката ) на панаира.От кои времена в тея котори се провеждат и Пчеломания и Борсата за семена и Селскостопанския панаир - в последните два имам доста опит през годините - та тея ми хора нищо не промениха и не подобриха нито за изложителите нито за гостите на панаира, само вземат парици под формата на наем и са много щастилви.
Ами дали да си загубите времето , сами си решете - обикновенно забелязвам , че по някое време голяма галамация става , голямото бутане.Аз, отивам сутрин пазаря набързо и след това обикновенно имам среща с приятели от форума от други градове и сядаме някаде на биричка.
до към 9.00 отварят, ама за биричка сякаш рано ако е по към обед и аз ще се включа
Аз съм свободен и от града така че ще се съобразя с останалите желаещи.
на 20ти......
Пазаруването го планувам за 21.
Отварят към 9 сутринта.Откриването обикновенно е за 20 към обяда.Първия ден винаги го пропускам понеже е такава тъпканица и всеки иска да стъпи на другия на ушите за да види нещо пък , аз много мразя да са бутат и търкат в мене направо подивявам.
Ей... голямо криене на това изложение от страна на организаторите... щом Гоогле мапс не са чували за СК Простор... както и да е, ще го намеря. Довечера ще погледна къде е, утре сутрин ще посетя и може по кафе да пием ако има желаещи.
Моят телефон е 0 три осмици 430 76 и едно - Жоро
Ей там е...
Прикачен файл 1040
На входа откъм Бургас. И да, пълно е с коли.
Ами да, ама който идва от Бургас...чак после се сетих, сори.
Утре до към обяд ще съм там, ако някой се замота да ми звънне ще го посрещна 0898313602.
намира се тук
Прикачен файл 1042
Намерих го аз мястото. Ако някой се съмнява дали тези "много коли"за спрели за изложението, да отвори прозореца на колата. Ако му замиирише на кифтета и кебапчеата, начи е уцелил мястото.
Бях там в самия край на деня. Някои от фимите все още, а други вече ги нямаше... Утре сабале пак ще отида и към 10ч. потеглям. Ако някой Русенец иска някаква информация или да му купя нещо да се обади, телефона ми е по-горе.
Доволен съм от изложението, видяхме се с колегите, нямаше никаква блъсканица това вчера за днес незнам как е но въобще не съжалявам че отидох
Здравейте и добре дошли в "Капка мед"
Всяка капка мед е ценна!!!
http://kapkamed.com
Днес посетих ,,Пчеломания 2017 ,, не бях впечатлен .
Впечатленията са от ЧЕРВЕНИЯ автобус и компанията,за другото вече ни отмина времето.;)
Пчеломания 2018 22-24 март