Изкупуваме Пчелен мед от Рапица Нови и Стари реколти
3.50лв. за кг. реколта 2021г
3.00лв. за кг. стари реколти
Преглед за печат
Изкупуваме Пчелен мед от Рапица Нови и Стари реколти
3.50лв. за кг. реколта 2021г
3.00лв. за кг. стари реколти
Не че нещо ама тази година цената на медът е с минимум 1 лв. отгоре спрямо миналата година,рапицата мога да я продам веднага на 4,7 лв.Затова че едва ли ще намериш някой да ти продаде мед на тази цена 3,5лв. която си обявил
Господа никой не ви кара да ни продавате, като започне сезона ще видим колко дават всички за рапица.А отностно обяви за по 4.70лв (пробвайте да си продадете меда там) . Не затваряйте вратите си ,утре може и до нас да опрете.Случвало се е с няколко пчелари тук, плуеха плуеха а после накрая на годината звънят да се молят и извиняват. Лек ден ви пожелаваме на всики и успешна година
А Вас кой ви кара да ни предлагате тази цена? Регистриран сте едва от 5-6 месеца, а ви плюели, пък в края на годината... На такива сме се наслушали. Не сте единствените, вероятно няма и да сте последните с такива "примамливи" оферти, ама 'айде стига де. Такова търсене на мед не е имало като зимъска, а на Вас ви се молели. Да се смее ли човек или да плаче.
Много висока цена даваш намали я че ще се прецакаш.
Защо не купувате от Украйна, цената там е под $, и после вкарвайтв в България и продавайте тук. Всеки иска лесно, без риск печалба няма.
Добре че не предлага 7лв. за кило. Тогава щяхме да го питаме що дава толкова много.
Цена рапица 2022г - 4лв
Абе какво ти пука. Той се гъбарка и през форума сондира настроенията, за да знае каква цена да пусне. Ако съм на ваше място, като пусне цена просто никога няма да му отговарям и темата му так или иначе ще отиде в забвение. Всеки един коментар какъвто и да е , е бонус за него. Това го запомнете от мен в тези модерни времена :)
Имам 1 тон рапица на 3 лв ще ти я дам
Абе в тая инфлация пчеларите май няма много да прокопсат не говоря за такива мушмороци като мен де ще си го преместят от единия крачол в другия и при 1лв.и при 10лв. ама тия де разчитат сметки да плащат с пари от мед не знам как ще стане работата с бензин над 3лв. и тон въглища 800лв. а казват, че тепърва предстои инфлация ли е стагнация ли е да и е.....м мамата.
Тъй като си седя и се чеша по врата, ми идва на ум, че по-добре е да се дарява, вместо да се продава, че поне от данъци ще икономисаме. :)
Днес на една раздумка стана въпрос за цената на меда. Та един от търговците се жалвал - "Предлагам 5 лв за рапица, но никой не я дава". Е, как да ти дадем продукция, която поради ред причини, себестойността ѝ е значително повече.
Ослушват се търгашите. Никой не обявява цена, явно чакат да разберат решението на Европата за селскостопанската продукция от Украйна и да ни "цакат с топла бира"
Решено е вече, за 12 месеца се отменят митата за земеделска продукция от Украйна.