Тая тема мисля ,че трябва да я има.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Преглед за печат
Тая тема мисля ,че трябва да я има.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Негодуване,приятелю.
Нека аз хвърля първия камък. Оплювам автора на темата - съжалявам, че те върнаха.
Докато беше наказан можеше да има 3 мнения на ден, но поне бяха смислени и по темите. Сега във всяка тема се вреш, нищо съществено не казваш. Натрапваш недъгавия си изказ и цигански правопис. Не ми липсваше преди, а сега ме дразниш!
А че трябваше да чета близо 15к постове някои по 3пъти, за да мога да чета, аз си знам, сега подъл, гаден, дрън дрън. Дебни и помни, че има и зад теб.
Който е недоволен, да хваща чифтето и в гората, да събаряме или властта, или тия, които ни тровят пчелите с разните му пръскания, или имбецилите в разните му министерства - не става с теми в интернета и с протести, или сваляме силово мутро-джандарската хунта, която фалшифицира изборите и подменя чували с бюлетини, или си стоим на топло под юргана до дупетата на жените си, но не става с чатене..."Свободата не ще екзарх, иска Караджата".
Тук не мога да се съглася с теб.Защо да го сваляме като после ще трябва ние пак да го избираме.Аз викам да подкрепим новата работна група.:bigsmile:Това ще е нещо ново за назе,а и вече за пари не говорят.:bigsmile:60 евро им се видяха много и затова решиха ние да платим по толкова за ТАБЕЛИ указателни.:bigsmile:
Нормално.:bigsmile:
Аз страх и пари нямам.Не съм искал да се ояждам с тебя,но ти ме предизвика пръв.Днес предопредих за кой с кой е.Бях пуснал за друга риба,но ти клъвна/изгуре/.Разбирам те защо си ми бесен,но такива като теб имам доста приятели.Просто леко те по използвах.SORY
П.П.Изтрий си поста и другите да питат брата.;)
Корчев, Георги, туй за квотите е обществена тайна. Тук по скоро иде реч за правомерността на т.н. от Друмев хартийки. До колко те са правомерно издадени. Туй за съня, няма смисъл да го казваш - ясно е, на принципа за яденето на баницата. Тук иде реч за друго. Тъй като в момента върви една офанзива за легитимиране на сектор пчеларство и въвеждане на крути правила, си мисля дали би засегнало и биопроизводството, тъй като там батака е най-голям. Ти как мислиш? Остави съня, тук не става въпрос за глигани.
Първо не съм ти бесен, защото не те познавам и нямам повод за подобни силни чувства.
Второ не съм те предизвиквал, а се пошегувах, при това не съм си мислил за разни поговорки, закуевам се.
Нямам какво да крия, за да си трия поста с цитата и линка.
Ако трябва да съм честен, ти и още 2-3 писачи ме отказахте от форума. Защо? Обяснявам. Аз използвам форума така: Влизам-> Нови мнения-> чета темите които ме интересуват / чета мнения на хора, чието мнение уважавам. А като вляза и 90% от новите мнения са на тези 3-4 човека и най-често съдържанието им е чиста логорея...
Съжалявам ако съм те обидил с мнението си.
Успешен сезон ти пожелавам, както и на всички други пчелари тук.
Той,колегата е по пернатия и според сезона е на патки.Опита се да ми удари днес една патка,но не знае силите ми на пророк.:bigsmile:Според ДПС-то как ти казах не е за нападки и той се мъчи като назе.Човека храни семейство и то се вижда по сертификата.Ако трябва да се прави проверки то трябва да са на тия с 56т,прашец,отводки,майки...и др.Ако се ползват проверители как се говори не трябва ли да е на размено гостуване се питам в тоя момент?Дали един проверител няма да убие конкуренцията?:bigsmile:
Какво значи "легитимиране"?
И на тебе ще ти отговоря честно. Ти си един от най-отявлените "критици" на био-то. Два въпроса. Ти искаше ли да "станеш био". И ако беше се качил на влака, щеше ли да си такъв "критик", ама честно?
Та за легитимирането, ако съм разбрал правилно какво се крие зад тая думичка, пак направо ще ти кажа. В биото далаверата умря и много мераклии отърваха влака. Затова сега се замисля нова далавера, която ще се казва ОПРАШВАНЕ. И в момента, "лргитимирането" е процеса в който тези, които от години ебават майката на пчеларството, пак гледат да нагласят така нещата, че те да оберат каймака и маслото, а онея с булата и пушлките да пият по една суроватка, преварена, щото и изварата и е изкарана...
Затова съветвам всички, като чуят свирката на влака, да са близо до релсите, за да не е кисело гроздето, пак...
Не ме интересува каква ти е пашата. Тъй като и аз имах амбицията да се приобщя към биото, но ме отрязаха от три места, понеже не съм отговарял на еврорегламента. Това ме провокира да се поровя в чичко гугъл и се оказа, че с право са ми отказали, но друго нещо ме оздачи. В тия райони, освен моя, така и в твоя няма такива места, а в същото време много био пчелари. Ей туй е интересно за мен и не ме хваща сън. Това ме навежда на мисълта, че за едни може, а за други не. Защо? Остава ти да обясниш!
ПП писали сме по едно и също време.
А защо трябва да чакаме влака да надуй свирката. Аз просто искам да има ясни правила, но не такива обслужващи определени бизнес пчелари, а правила приемливи за всеки пчелар и спазвайки ги, след като забършеш потно чело, да си доволен от свършената работа и да нямаш резерви, че някой те "прекарва", а да знаеш че ще получиш адекваттна цена за вложения труд. Това искам аз, нищо повече!
Абе направих две сефтета на новата...
Прикачен файл 9966
Сетих се.:bigsmile:56кг от кошер и 6 отводки....:bigsmile:
Какво разделихте от това прасе бре колеги като едия е излязал през десния бут?:bigsmile:Шегувам се важното е трофея.:bigsmile:От далеко го почваш това е грешка винаги чакай разтоянието което е в обсега ти.Евала за адреналина не е много което е добре за един ловец.:bigsmile:Аз съм стигнал до 2м да ги чакам.;):bigsmile:Едното 2 пъти от 2м.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Не бягаше търкуля ше се.:bigsmile:
Имах година от 10 9 с един изтрел и всичките в глава.Едно преследване над 3км пресечена местност 14 +4 с пистолета и накрая го думнах със бракуван патрон,че бях свършил убавите.:bigsmile:Тая година от от 6 6 уцелини.:bigsmile:Две не намерени.:bigsmile:
То и в училище беше така, първо се сбиеш после се сприятелиш;)
Чета в една друга стая и не вярвам на ушите си.
Жалба-до-МЗХГ-сигнал-срещу-Апитрейд-МЗХГ.pdf :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Тук не мога да обсъдя колегата дет са вика не мога даже и да го защитя.:bigsmile:Чел съм устава форума спокойно Модернизаторе:bigsmile:,но по тоя начин ми намирисва на конфликт на интереси и свобода на словото.:bigsmile:Права е европейската комисия да ни ковали точно по последното което казвам.:bigsmile:
Няма какво да обсъждаме.:bigsmile:То само като сравниш неговия лиценз с тоя на карагрупа и ти е ясно,,Кой сват,кой на булката брат.:bigsmile:
Тая жалба малко ми прилича на това всеки ден да те спира полиция за проверка за алкохол.:bigsmile:
С риск да бъда БАН пак ще напиша нещо на ГЛАС.Не е ли срамно и нагло човек който от 101км си личи ,че е в схема да раздава правота във форум.:bigsmile:
Кой каквото и да казва, една възлова фраза в изложението на "Апитрейд" нито може, нито е редно да се пренебрегне: "За честните биологични производители е практически невъзможно да бъдат конкурентни в така изкривената пазарна среда."
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14457497_974536385990417_2190000228564783224_n.jpg ?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=e824c257e788b643ec8f51140f123a1a&oe=5CE3BD 34
Аз съм пушач!
Те слагат ужасни снимки по опаковките на цигарите ...!
Защо няма снимки на деца с наднормено тегло на опаковките в Макдоналдс ...?
Защо няма снимки на измъчвани животни на козметичните продукти ...?
Защо не сложат снимки на жертвите на пияни шофьори върху етикета на виното, ракията и бирата ...?
Защо няма снимки на лъжливи, крадливи политици, върху съобщенията ни за данъци ...?
Искам да чуя мнението ви, дори и да не сте пушач! :P
Защото живеем в България.
Аз съм непушач, но пия...но като пия, тровя само себе си, а пушачите тровят с отровния цигарен дим околните около тях, и най-лошото е, че пушачите са нетолерантни и несъобразителни спрямо непушачите - пример: на гости сме в къщата на пушач - половината пушат, останалата половина не пушим - в стаята става абсолютен кадилник, мъгла, на другата сутрин дрехи, коса - всичко смърди та се не трае....на гости сме с някой съсед непушач - има забрана да се пуши вътре, а само навън на двора...след определено време почват леки атаки и подмятания към домакина да извади пепелници, демек да разреши да се пуши вътре, където сме всички - успеваемостта е 50%...на домакинът му става неудобно - и хайде холан, пушете, по-принципните не разрешават...на пушачите изобщо не им пука, че на околните хора непушачи им е неприятен цигареният дим....а за карането на кола, аз когато съм пил и карам, съм най-примерният шофьор на света - спазвам ограниченията, даже карам по-бавно, че сакън да не ме спрат джандарите, а кога съм тавряз, съм като Шумахер на моменти.
Аз не отговорих на никакъв въпрос, просто възнегодувах срещу пушачите в темата за негодувание.
Моля автора на темата (или администратор) да коригира в заглавието
"негудование"
Речник на българския език
негудование е грешно изписване на негодувание.
Благодаря предварително! blush;
Ти си прав!
Ежедневно се сблъскваме с абсурдни неща, изпадаме в абсурдни ситуации, излагат ни абсурдни доводи, когато ни убеждават, че бялото е черно! Сравняват ни с Абсурдистан!
И ти си прав!
Не съм ходил из целия друг свят, но съм виждал и по - калпави държави от нашата, по-големи мизерии в живота на други народи!Нашата държава и култура са на над 1300г. Но нашето съзнание от десетилетия целенасочено се "промива", мачкат националното ни самочувствие и ни карат да се смятаме "втора категория хора"!
И ти си прав!
Малко са пушачите, които се съобразяват кога, къде и пред кого да запалят цигара! Да, доказано е, че пушенето е вредно, че убива! Но убийството е криминализирано по цял свят! Нека да се забрани производството на тютюневи изделия! Нека да се преследват както наркотиците!
И ти си прав!
И политиците, данъците,фармацевтите, лекарите, алкохолиците, наркоманите ... Но тогава пак трябва да се върнем към Абсурдистан и националното ни самосъзнание!
Обръщам се на "ти" в отговора си и моля ако това е засегнало някого, да ме извини!
Съдебна зала. Гледа се наказателно дело от общ характер. Заблеян съдия е седнал зад катедрата и слуша пледоариите на защитата и обвинението. Станал адвокатът на защитата.
- Ваша чест, обвиненията срещу моя подзащитен са нелепи. Той е толкова добър човек. На мравката път прави. Толкова е мил и коректен. Такава златна душичка е. Не може по никакъв начин той да е извършил това брутално престъпление.
Съдията помислил и казал:
- Ами да, ... прав си.
Тогава станал прокурорът да изложи тезата на обвинението:
- Ваша чест. Този негодник тук само се преструва на невинна душичка. Той е един архи- изграден и завършен мошеник и престъпник, извършил цял куп измами и брутални престъпления...
Съдията казал:
- Хм... и ти си прав.
Тогава до съдията се приближил секретарят и му прошепнал на ухото:
- Г-н съдия, не може и двамата да са прави.
Съдията погледнал секретаря, плеснал се по челото и казал:
- Егаси! И ти си прав.
О и У гледам си ги извадил по големички.:bigsmile:Основи Украински ли имаш предвид?:bigsmile:Как някой не се сети ,че може да е съкращение на нещо:bigsmile:Пу бива бива ама 2 часа ма няма и веднага поправят.Абе кви хора сте.Погледнете се вас после търсете грешките на хората.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:С право беснея в момента.:bigsmile:
Това нищо не е в сравнение с изсъхналата орехова шума и влиянието и върху пчелите, но продължавам да си блъскам главата и да се мъча да открия свещенния граал!!!
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net...d4&oe=5D13CB0D
Често се питам какво ли значи СО на автомобилните номера? Софиянец Отскоро или Селянин Отдавна! Ами те не са селяни тези, които живеят на село, а тези, които си изхвърлят боклука от 10 етаж! :(