Албицията е 20 семана в пакетче за - 3 лева
Гледичията е 10 семена за - 3 лева
Много медоностни дървета са ,бавно расте ,имам красив цвят и аромат .Също така са полезни за доста неща.
Преглед за печат
Албицията е 20 семана в пакетче за - 3 лева
Гледичията е 10 семена за - 3 лева
Много медоностни дървета са ,бавно расте ,имам красив цвят и аромат .Също така са полезни за доста неща.
Не знам защо така ти се получава ,моите ходят доста по нея ,имат друга паша която ги привлича ,или е прекалено близо до тях .
Хубавото на аблицията е,че цъфти продължително.Виждал съм пчели по нея да се правят на цветарки,но ....иначе е красива.Гледичията-идеална за ограда на пчелина,ако се оформи,като храст,но друг да я подържа(подрязва).
Мадам,би било коректно,от обявата да се свали "много медоносни".
Успех с продажбите!
Продавам още и семена на лилав и бял Лофант ,Китайски мехурник при интерес ми пишете
Каква е цената за китайския мехурник?
За 3 лева поне 10тина семена давате ли?
Дай си адреса на лични .
Ще си платиш само доставката .
5 семена са за 3 лева ,обработени и излизат на 100 процента
Не са в семената парите, а в труда на този, направил усилието да ни поднесе нещо "на тепсия". Аз не бих тръгнал да събирам семена от къра, защото имам по-важни /според мен/ задачи. Съответно, остава ми да си купя наготово, ако ми потрябват. "За всеки влак си има пътници".
Имам готов разсад на лофант при интерес ще пиша цена в зависимост колко коренчета ще искате ,пишете ми на лично .