Прокопало ми е дупки в 2 стаи на лятна та кухня (настояща работилница). Пода е от цимент, но е правен преди много години и не е толкова здрав. Иначе изхвърлих по 2 кофи с пръст.
Преглед за печат
Прокопало ми е дупки в 2 стаи на лятна та кухня (настояща работилница). Пода е от цимент, но е правен преди много години и не е толкова здрав. Иначе изхвърлих по 2 кофи с пръст.
Съсел според мен.
Забравих да напиша, че дупките са големи, юмрука ми влиза без проблем и е къртило камъни. Малко по на долу са кокошките и не знам дали не се опитва да влезне при тях, и при положение че от кучето няма как да влезне по друг начин пробва под земята.
:bigsmile::bigsmile::bigsmile: Ще го храни или ще го къпе?
Aко трябва ще го изкъпя само да пукне гадината. За в петък съм му приготвил голям избор от начини да умре, дано си хареса поне един от тях.
Според мен е черен пор. Само капан ще реши проблема.
...ама един душ ще му дойде гот! В казармата един плъх ми опатка запасите от крем за бръснене. Същият беше изкопал същата яма в рехавата плоча под един шкаф. Отровата си я хапваше доволно. Накрая обаче, захапа една лопата... Просто изнагля посред бял ден и така..
Преди години плъхове ми бяха смляли маса изградени рамки в помещението където ги складирам от тогава насам ползвам миша отрова (зърно наоено с червена отрова) от тогава насам проблеми нямам,на есен зареждам навсякъде с нея даже и в пчелина между кошерите изсипвам понеже съм без миши предпазители.