Продавам този нож. Уникат е. Дължина 355 мм.
Прикачен файл 5456
Преглед за печат
Продавам този нож. Уникат е. Дължина 355 мм.
Прикачен файл 5456
Продавам и този. Също е уникат. Дължина 355 мм.
Прикачен файл 5460
Каква е цената ?
Този също не е за изпускане.
Прикачен файл 5462
Прикачен файл 5461
Прикачен файл 5483
300 мм.
Ей това с отварачката ми хареса,но за лов и риболов ще трябва и тирбушон.....
Като начало тези дни трябва да ми дойде ето това парче желязо:
Прикачен файл 5484
А по принцип искам един по-як нож за дране и разфасоване на прасета, който да е малко по-твърд и тежък. Нещо такова
Прикачен файл 5485
А може и такова:
Прикачен файл 5486
Може и само металната заготовка да взема и после да си я майсторя дръжката по ръката...
Прикачен файл 5487
400 мм.
Прикачен файл 5491
225 мм.
Да ти кажа честно, впечатлен съм от майсторлъка ти. Защо обаче не слагаш номерация на моделите си, както и по една ориентировъчна цена?
продавам воденички камъни 300лева брой
Прикачен файл 5492
300 мм.
Кажи каква е стоманата и цената?
Прикачен файл 5493
220 мм.
Прикачен файл 5494
305 мм.
Прикачен файл 5495
290 мм.
Прикачен файл 5496
300 мм.
Прикачен файл 5498
305 мм.
Продаден.
Прикачен файл 5499
290 мм.
Прикачен файл 5500
290 мм.
Прикачен файл 5501
290 мм.
Прикачен файл 5502
325 мм.
Прикачен файл 5503
290 мм. Не е наличен.
Прикачен файл 5504
310 мм. Не е наличен.
Прикачен файл 5505
340 мм. Не е наличен.
Прикачен файл 5506
300 мм. И още два пъти по толкова подарени и продадени.
Направо експонати за музей,много добра изработка,но сигурен ли си,че ако се опитам да набуча прасето/стрижник/в врата,ножа няма да се плъзне по кожата му :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Може ли да ми разясните за какво се ползват назъбванията в горния край на острието? Никога не съм успявал да си отговоря достатъчно смислено на този въпрос и предполагам че е заради липса на опит. Не съм ловец и не си падам по колене и оправяне на селски прасета.
Аз например ползвам назъбената част на ножа когато се наложи да счупя някое кокалче, в края на дрането или при разфасоване.
Не съм сигурен,но назъбванията са да направят ножа по-смъртоносен.Определено,не са само за красота....раната се разкъсва...вкарва се въздух...
остриетата през цялата дръжка ли ги правиш?
СЛЪНЧО ,предлагам кооперация.Виждам че интереса към хладните оръжия е голям във форума .От мен финанси , база ,производствена организация ,от теб идеи ,модели ,реализация .Работим 60:40 .Решаващ глас–1 златен лев .Друг вариант–на лични или изкупуване на всички .
И двамата забравихте да споменете ПАЗАРА. Имате ли пазар? Имате ли добър маркетинг, за да разширите този пазар? Една организация на някакво производство винаги започва да се планира за задоволяване на някаква КОНКРЕТНА ПАЗАРНА НИША с конкретни потенциални ОБЕМИ на продукцията. Имате ли пазарна ниша? Какво показват проучванията за потребителското търсене, което мислите да задоволите? От тука започва планирането на всичко останало, което твърдите че го имате?
Трябва първо да си отговорите на въпроса колко ножове ще произвеждате - 2 бр. на месец или 2 милиона на месец. За да си отговорите първо трябва да си изясните къде ще ги продавате, кой ще ги купува и по каква цена. Ако тука реално прецените ситуацията, след това планирането на производството е само въпрос на сметки, които всеки може сам да си ги направи само с няколко таблици на Excel. Всичко това се нарича БИЗНЕС ПЛАН, в който си има задължителни стъпки за изясняване.
http://www.novavizia.com/kak-da-napr...v-osem-stapki/
Само искам да кажа, че ако един бизнес се провали още на етап бизнес-план, то той се проваля и в действителноста. Бизнес-плана е НЕОБХОДИМО, но не и достатъчно условие. Има още много стъпки, но тази първа стъпка е задължителна. Само за сведение - 99% от хората се провалят именно защото се хвърлят презглава да реализират някаква бизнес-идея, без предварително да са си направили бизнес-план.
Опитвам се да ви предпазя от необмислени постъпки. :)
Реших да напиша постинга си на базата на вашите два постинга, в които вие забравихте да споменете най-важното нещо за всеки един бизнес. Това ме наведе на мисълта, че може би не сте наясно с проблема. Затова и се включих в дискусията, иначе щях да си мълча.
Ако започнат пром.производство ножовете(продуктът) няма да е уникат....
От друга страна,ако някой е утепан с тях си е баш уникат.Пълно е с откачалки за такива неща.Ако тръгне бизнеса,барем едно кафенце се сетете да почерпете за идеята.
Този е перфектен Слънчо! Да!
Е заради тия снимки, човек не бива да спори с теб, че ... :bigsmile:
Майстор си!
А този не се продава.Прикачен файл 6323
Здравейте,
Ножа не ме интересува! Вниманието ми бе привлечено от ........... около него и най-вече ЗАДНИЯ ПЛАН. Много добре, поздравления!
Поздрави, Г. Георгиев
Съмнявам се, че докато е изпълнен предния кадър, няма и да помислим за перспективата отзад! Хич не са превземай, бат Гошо! А като знам Лалов, какъв е табиетлия, въобще не можеш ме накара да работя по кошерите!
Ае лека ,че Добрич не ми е близо.ПП. поста да се изтрие ,не е по темата.
Прикачен файл 7101....................
Перфектен за дране, но дай някаква цена.
Каква е стоманата, че цената е такава.
Освен последния нож, други произвел ли си по скоро? Имам спомени, че предишните ги продаде. Пусни някоя снимка, за да си избера.
Има стомани, дето само парчето желязо е 40-50 и повече лв. В случея този нож кован ли е или е направен чрез гриндване.
Е, загуби едни свежи пари! Що си губиш времето с пчели, я бързо на йорса! :bigsmile:
В месокомбинат Свищов се колят само агнета, на смяна по 2000 бр. Касапите са между 8-10 човека (средно по 200 на човек) и си ги колят с ножове на Терна, със синята дръжка. Та искам да кажа, че е важен майсторлъка.
Съгласен съм, че е трудоемко и трудно, но как предишните ги продава по 50-60лв. , а този 250 лв. Как толкова бързо вдигна цената на труда.
ОК, явно е моя грешката. Мисля, че в началото на темата имаше цени, но сега я разгледах и не видях. Извинявам се за спама и ти желая успех в продажбата. Ножа изглежда добър.
И този вече е продаден (купен от мен) ;)
Прикачен файл 7152.....................
Прикачен файл 7153..............
Прикачен файл 7154..............
Прикачен файл 7155..................
Прикачен файл 7156...................
Прикачен файл 7157..............
Хайде стига ви толкова, че ще ви се завие свят.:bigsmile:
Eeeeee! Хубаво, режи си. Ама защо цапаш темата на колегата?
Може ли да ми напишеш нещо на лични, дори и една буква, за да мога да ти направя едно предложение. Използвам мобилна версия и немога да пиша лични, а така ще мога да ти отговоря.
Както споменах вече, не си падам по ножове, колене на прасета лов и т.н. НО последния много ми хареса. БРАВО. Произведение си е. Малък и нямащ претенциите да се блъска с "големите батковци". но пък толкова красив. Супер е. Някак линиите,пропорциите украсата, канията са в абсолютна хармония. СУПЕР.