Каква е цената на пудрата захар при вас ???
Преглед за печат
Каква е цената на пудрата захар при вас ???
2.20 - 2.40 лв. за килограм в магазините.За 8 кг обиколих доста хранителни магазини.
Незнам точно , но около двапъти повече от обикновенната - по някакъв спомен , но определено доста по-скъпа ! sadsmile;
Днес имах телефонен разговор с търговския директор на "Аграна Трейдинг"ЕООД - официален представител на немската Zudcucker(дано да съм го написал правилно), която предлага и продукти за хранене на пчели. Тяхната пудра захар - APIPUDER - РЕ чувал 10 кг. е 25.09 лв. Не се съмнявам в качеството - то е немско!!! Цената е франко склада на продавача!
При тия цени, които посочвате - Апипудера на "Аграна" направо е на прекрасна цена. Аз съм работил с този продукт - цяло лято храних 20 отводки - от 30.06 до 05.09. направиха по 2 корпуса ЛР(8 рамкови) и 1 магазин ДБ(8 рамки), който напълниха. Това хранене се провеждаше при добра съпровождаща паша. Отводките бяха на 3 рамки ЛР - 2 с пило и 1 с мед.
Не си струва. Надценката е 10-15ст. за пудрата захар спрямо обикновената.
Колегите пишат за цена 2-2.5лв за килограм, а кристалната е 1.4лв за кг.Цитат:
Първоначално публикувано от donboneti
Аз кристална намирам по 1.20 без проблеми, но я си представи по рецепта 4:1 захар:мед, за 20 семейства, напр. колко трябва да джуркаш с кафемелачката!
Мерси за тоя кеф!!!
последно от търговията купувах на пакети от 5 кг на 1.50 за килограм. Сега не знам колко е. Имаше един склад дето на място я мелиха за 10ст на кило, но много им беше скъпа немелената и излизаше по-скъпо от готовата. А тази готовата е много добра и много удобна като разфасовка.
Здравейте, къде в София да си купя пудра захар по евтино, че при нас в магазина излиза 4 лв. за килограм
Колега,Цитат:
Първоначално публикувано от kalin2505
В Метро излиза 3.00 лв. за килограм. Успех.
Колеги къде я намирате тази захар,толкова евтина?Ако искате да споделите деЦитат:
Първоначално публикувано от vanHanegem
Поста на vanHanegem е от м. Декември, 2010г., т.е. преди 2 години.Цитат:
Първоначално публикувано от ivootur
По търговиите на едро се намира евтино, но на големи разфасовки.
Сорбитолът (хексанхексол) (E420)е хранителна добавка. По химичен състав това е висш алкохол, който има сладък вкус. Използва се като изкуствен подсладител и овлажнител. Получава се от глюкоза. Използва се в захарни близалки, сушени плодове, захарни изделия, пасти, сладкиши и дъвки.
Сорбитолът често се приема като заместител на захарта и може да се срещне в диетичните храни и напитки. В естествен вид се среща в костилковите плодове и водораслите. Сорбитол се влага и при производството на сиропи за кашлица.
Тия дни си смелих пудра захар от кристална на фуражомелката. Използвах сито за червен пипер. Става перфектно. Чувалче от 25 кг се смели за 20-тина мин.
а за колко купи захарта 25кг чувал?
Колко милиметра са отворите на ситото?Цитат:
Първоначално публикувано от Светозар Каменов
Захарта я взех за малко под 2 лв/кг. Ситото беше мисля с 1 мм дупки.
Интересно ми е, дали обикновената захар може да се смели в обикновена мелница за смилане на жито за прозводство на брашно? И дали ще се съгласят да я мелят? Ако се съгласят, ще е оправдано за по-голямо количество, възниква и въпроса за срока на годност на смляната захар?
По търговиите на едро е около 10-15% по евтино от големите вериги. Тази година още не съм почнал да следя цената ;)
Вероятно никой няма да се съгласи. После няма да могат да си изчистят мелниците. А брашно с вкус на карамел, едва ли някой ще купи.Цитат:
Първоначално публикувано от valaz
Ако нямате възможност за смилане на захар ,това е вариант:http://www.youtube.com/watch?v=Qb_FA34_6Sg