Ако ,някой колга има желание да си засади ЛОФАНТА,да ми се обади на 0889548083,или на лични за да уточним къде да му изпратя семената.Събрал съм около 150гр.Защо да стои в буркана.Наще принцеси ще се зарадват на това разстение.
Преглед за печат
Ако ,някой колга има желание да си засади ЛОФАНТА,да ми се обади на 0889548083,или на лични за да уточним къде да му изпратя семената.Събрал съм около 150гр.Защо да стои в буркана.Наще принцеси ще се зарадват на това разстение.
Имате лично съобщение :)
Благодаря за пратката! :)
Семената свършиха!Успех на получилите.Поздрави за празника!
Колеги, ако има желаещи да си засадят семе от Лофант (2014г)да ми пишат на ЛС.За целта мобилен тел.и точен адрес на Еконт.
Старото предложение е актуално с днешна дата,Пишете, не се чудете,доста семена съм посъбрал,който има намерение да пише на ЛС!
Здравейте имате лично съобщение.
От къде си колега?
По едно време и аз имах мерак за лофанта-анасонов,ментов .Целия двор бях засадил.......но струва ми се,че ефекта за пчелите е равен на 0.Можеби,ако се засеят поне по декар на кошер,тогава би имало ефект.Иначе от лофанта има ефект ако се използва като чай или за"овкусяване"на ракията....
Здравейте,
Да, Ангеле прав си. Ако търсиш, или целта ти е монофлорен мед е така. Трябват много декари. Брат ми беше засадил, не много (ако трябва ще го попитам точно колко) става въпрос за 10тина кв.м. Меда който извади имаше по-друг вкус. Ако се търси нещо малко по-различно става и с по малко. Каза ми и, че трябва да се полива, иначе ако е суша спира да цъфти.
Поздрави, Г. Георгиев
Благодаря за семената! Жив и здрав бъди
И аз благодаря за семената и нека до всяко добро същество застане поне още едно! Жив и здрав!
И тази година има семена от Лофанта,ако има желаещи да си посадят,да пишат на лс.като си посочите тел.и адрес на Еконт за получаване.
Погледни на лични съобщения!
Поздрав:Цветан Димитрав
Благодаря за семената! Господ здраве да ти дава ... и пълни кошери!!!
Ванка получих семената от лофант!Благодаря много!Бъди здрав и успешна пчеларска година!
Поздрав:Цветан Димитров
колеги да ви попитам за това растението лофант кога цъвти и лесно ли е за отглеждане и след това медът какъв вкус предобива мерси предварително.
За да се отрази на вкуса, трябва да има многоооо (десетки ) декари с такива насаждения. А в Б-я няма такива. Така че ако някой ти заговори за вкус, не му вярвай. Иначе е непретенциозно растение, но иска чести поливки.
От цветя дето ще правиш мед просто забрави
неси ме разбрал правилно неискам да правя мед от него искам да си насадя просто пред кошерите и дали ще промени вкуса на меда
юрий мерси за отговора
Благодаря за семената и похвала за доброто дело.Успешна година.
Благодаря за семената!
Късмет и много успехи през новата година.
На всички,получили семената,им пожелавам да направят всичко необходимо,за да успеят да си го развъдят!Имам още семена,ако има и други желаещи,пишете на ЛС.Здраве,късмет и берекет на всички!
Благодаря за семената! Пожелавам ти здраве и успехи .
Млагодаря за семената! Здраве и силна година! :)
И тази есен съм събрал доста семена от Лофанта,ако има мераклии да си го завъдят, да ми пишат на ЛС,тел. и адрес на Еконт,да им изпратя.
Днес получих и аз семената.
Жив и здрав да е колегата и успех!
Обявата е актуална и тази година,пишете наЛС ще ви изпратя семена от Лофанта.Подарък от мен!
Добра идея,ще има радост и за пчелите и за пчелара!!!
Благодаря на Иван Симеонов за семената.
Имам въроси относно засяването им:
- Кога и как се засяват?
Не ми се занимава да правя расад, да ги садя в кофички, лехи и т.н.
Предпочитам направо да ги разхвърлям по двора. Така дали ще стане? Кога и как е най-добре да го направя?