кошери от фибран за начинаещ?
Мисля да новостите, тъй като още дори не съм почнал с пчеларството (само събирам инвентар), през пролетта мисля да направя първите стъпки с няколко кошера. Насочил съм се за начало да почна с кошерите от фибран понеже следя обявите по сайтовете и те са 2-3 пъти по-евтини от дървените. Не разполагам с начален капитал както повечето обикновени българи, затова съм започнал да събирам нещата малко по малко. Моля за вашите мнения по въпроса заслужавали си да почна с този вид кошери или със стандартните.
Re: кошери от фибран за начинаещ?
Цитат:
Първоначално публикувано от x_klk
Насочил съм се за начало да почна с кошерите от фибран понеже следя обявите по сайтовете и те са 2-3 пъти по-евтини от дървените.
Ще пуснеш ли линкове към тези сайтове ? Общо взето, който използва дървени ще ти препоръча тях и обратно. Аз съм с дървени, но много искам да имам няколко стиропорени просто за да пробвам как зимуват в тях. Един колега от форума беше казал, че ще му се освободят стиропорени есента и чакам да видя каква цена ще обяви. Иначе ако се насочиш към дървените внимателно прочети във форума кой пройзводители са добри и кой не.
10 Прикачен файл(ове)
Колега ето аз какво си сътворих за един ден-от фибран
Много пpочетох по фоpуми и pеших да опитам,пpавих го по схема за многокоpпусен с един магазин.