Колеги,препоръчайте ми от къде да си купя сух чам на добра цена.Всички фирми ,по телефона ме зарибяват,а като отида на място се оказва и цената висока,и чама суров.Не мога да се разкарвам от Видин до Родопите за тоя ,където духа.
Преглед за печат
Колеги,препоръчайте ми от къде да си купя сух чам на добра цена.Всички фирми ,по телефона ме зарибяват,а като отида на място се оказва и цената висока,и чама суров.Не мога да се разкарвам от Видин до Родопите за тоя ,където духа.
Сух Родопски чам-Видин 420лв/м3
Ачка, то хубаво ама как разбра коя цена е добра за колегата като не я е посочил?
Колега,тази цена с ДДС ли е и къде в Видин?
на каква дебелина е материяла?
Най-вероятно колегата не знае за този склад.Малко е забутан.....Пък и малко неми се вярва да намери по изгодно сух чам.
2,5см,3см,4см....
Ангеле, не знам колко е сух при вас, но според мен е най- добре да се вземе "сух " пък да постои още 3- 4 месеца да до съхне.
Колега,цената е добра,дай координати на склада,ако е в уличката преди „Страшен бряг“от към „Ботева“,ще работи от април.
Мисля,че го взимат от Разлог.Материала определено е сух.Шофьор,немога да ти обясня,но мога да ти го покажа утре-0887 181 361.
Благодаря много колега,ще ти звънна.Имам дърводелска работилница,до сега работех с липа и малко стар чам,но свършва,а имам да си правя още 20 сандъка и две ремаркета.