Прикачен файл 7734
Хайде малко масленки за децата.
Преглед за печат
Прикачен файл 7734
Хайде малко масленки за децата.
Ей как не се сетих по рано за тия лакомства:bigsmile:
Набутах се с тоя праз да знаете колеги 10 броя хубав голям 2лв купих в края на пазара по 1,60лв същия:bigsmile:Купих си и от там,че да ми излезне по 1,80лв.3,80лв за праз направо нямам думи пилешките кълки са 2,95лв/кг:bigsmile:
Да ти кажа как стоят нещата.
Отивам аз на борсата и нося праз ама един хубав голям и ми вика борсаджийката един лев на връзка. Имам много праз и вземам парите без коментар. Отивам на пазара продавам си праза по 2 лв. до към 10 часа и гледам клиенти носят от моя праз, като обиколих пазара ми те половината продават от моя ама за 1,60 ААААААААА тъй ли утре ще видите праз ама друг път.
И вместо да вадя праз за борсата цял следобед си опеках кълки и пия вино. А утре празъ ще е на 2лв.
Аз ако бях на теб щях да си купя на 1,60лв поне половината на тяхната цена:bigsmile:шефката на борсата ще си помисли че има търсене и ще вдигне изкупната цена на 1,60лв,а продажната на 2,60лв...:bigsmile:То Виатнам си е далекинко;)
Ами че то си има голямо търсене и аз за утре обещах ама още не знаят, че не съм го Извадил. Като разберат сутринта ще е късно да търсят от другаде:D
Галине хубав ли е твоя праз лук?Я утре го снимай.
Прикачен файл 7744
Наздраве, на всички приятели! Чернокопа е готов, да бъде пожертван за доброто ни настроение!
Наздраве и от мен!Прикачен файл 7746