-
По времето на комунизма един нашенец избягал в Австралия, но след години се разболял и писал на внучката да отиде да го гледа. Тя отива до партийния секретар да го моли да я пуснат.
- Другарю секретар, дядо ми е получил сърдечна недостатъчност и ме моли да отида в Австралия да го гледам, може ли.
- Не може, щом иска да го гледаш да си дойде в България.
- Другарю секретар вие не ме разбрахте, дядо ми е сърдечно болен не е луд
-
Един студент отишъл на изпит, но понеже бил с много тъпа физиономия, с нехарактерни антропологични белези на човек, който е решил, че ще става студент, професорът прозрял възможностите на студента и решил да му помогне в изпита, та рекъл:
- Момче, виждам, че нищо не знаеш, ами вземи направи нещо интересно, да ти пиша една тройка.
Момчето с тъп поглед си извадило "онуй нещо" и прааааас го забило в стената. Зейнала голяма дупка, като от Хилти. Професорът се шашнал. Писал бързо тройката.
След него влязла студентка. От един километър личало, че е тъпо курве. Професорът направил подобно предложение за една тройка и й казал:
- Моме, виждам че нищо не знаеш, ами да ти задам един "лесен" въпрос. Ей тая дупка на стената от какво е?
Гледало момичето, чудело се, но така и не можела да отгатне, но все пак отговорила:
- Аз дупката не знам от какво е, но съм 100% сигурна, червилото около дупката е от моите устни.
-
Катаджия спира пиян шофьор у Враца и му прави тест. Показва му дрегера:
- Я гле'й - 2,45.
- Бах му макята.3 без 15? Мойта че ме осакати...
-
-
При пиянско сбиване двама цигулари от филхармонията набиха двама боксьори. Сега журналистите се чудят как да отразят събитието - като подем на културата или като упадък на спорта…
-
Писмо до съпруг в казармата.
- Мили ми мъжо в неделя с батю бяхме на свадба в друго село меня мъ е-аха, батю го бахтаха. Тая неделя пак сме канени батю са чуди, ама аз жъ вървя.
-
Бат Венци, плаках от смях- голям майтап бе човек! Господ, здраве да ти дава!
-
Според социологическо проучване на ЕМ ПИ ЕМ БИ всички български мъже искат да правят групов секс.
7% от тях искат да го правят с 2 жени, 8% с 3 жени, а останалите 85% искат да го турят на цялото правителство.
-
Една кокошка отива в кокошарника и казва на приятелките си кокошки:
- Ако знаете какъв сeкс правих с новия петел, че на това отгоре зареди него цяла година снасях бъркани яйца.
-
Белите обсаждат червените в едно село. По едно време от селото излиза каруца, карана от възрастна селянка. Белите претърсват каруцата, гледат че бабата е безобидна и я пускат. Каруцата продължава нататък и отива до съседното село, където има друга част на червените. Командирът им поглежда бабата и казва:
-Я! Ама това бил Петка! Как си се маскирал само...
-Е, нищо особено... Вие по-добре вземете да разпрегнете Чапаев, че каталяса.
Чапай се давел в реката. Петка го спасява, изважда го на брега и започва да му прави изкуствено дишане.
От устата на Чапай излиза ли излиза вода, няма свършване.
По някое време някой се провиква:
- Петкааа...! Извади гъза му от водата, че ще изпомпаш реката!