Докато им давах само пролетното подбуждане от 45 дни преди акацията и всичко беше на 6. Сега есенно, пролетно, питки - митки, сиропи, компоти и накрая една шепа пчели и доста фира. Сега кой е виновен и аз седя, и се чудя. Аз ли съм, природата ли, пръскането ли, болести ли, дяволът ли...?
Какво да направя напримерно аз.Мед не вадих само за тях да има и какво намерих в север центъра.Глад,ама глад.;)Ти ако немаш мед какво ще направиш сега да им помогнеш?:bigsmile:
31.12.2020, 20:01
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от бат тянко
По принцип за всички злини по света е виновен Велзевул. Дефакто в повечето случаи имат вина и колегите. Но това, пред което е способна да ни изправи природата, в комбинация с човешката глупост е недостижимо дори от боговете. Сами се тровим, а сетне намираме лекове за болестите си и се гордеем с това.
Не само Вензевул,а и Морковицата,Тораманюла,Тар апоняците и още много такива катили.;):bigsmile:
31.12.2020, 20:02
бат тянко
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Не само Вензевул,а и Морковицата,Тораманюла,Тар апоняците и още много такива катили.;):bigsmile:
Тез караконджоли Златаришки, или Боянски са бре?
31.12.2020, 20:10
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от бат тянко
Тез караконджоли Златаришки, или Боянски са бре?
Караконджолите:bigsmile:Боянск ите да чукна са като за некерман.Умишлино не показвам да не депресирам колегите...;)
31.12.2020, 20:17
Трендафил Дончев
Цитат:
Ти ако немаш мед какво ще направиш сега да им помогнеш?:bigsmile:
За момента правя inbox;, :juggle: и се bow;, но накрая съм :crazy:, вместо да съм :yahoo:. ;)
31.12.2020, 20:20
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
За момента правя inbox;, :juggle: и се bow;, но накрая съм :crazy:, вместо да съм :yahoo:. ;)
Супер отговор както винаги....:bigsmile:
01.01.2021, 12:09
todor.mitkov
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Докато им давах само пролетното подбуждане от 45 дни преди акацията и всичко беше на 6. Сега есенно, пролетно, питки - митки, сиропи, компоти и накрая една шепа пчели и доста фира. Сега кой е виновен и аз седя, и се чудя. Аз ли съм, природата ли, пръскането ли, болести ли, дяволът ли...?
Айде за много години!
1:1 със ситуацията при мен и все едно аз съм го писал. Определено се иска повече и те причините толкова се натрупаха, че вече нямат значение. Става или имаш някой трик в торбичката, или си заминаваш.
01.01.2021, 12:14
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от todor.mitkov
Айде за много години!
1:1 със ситуацията при мен и все едно аз съм го писал. Определено се иска повече и те причините толкова се натрупаха, че вече нямат значение. Става или имаш някой трик в торбичката, или си заминаваш.
То и да има не дума.;):bigsmile:Белким тая година по прикъзлив да е.;):bigsmile:
01.01.2021, 16:04
Трендафил Дончев
Цитат:
То и да има не дума.;):bigsmile:Белким тая година по прикъзлив да е.;):bigsmile:
Що бре? Свърши ти материала за пророкуването ли? Нали си имаш Месия? Ползвай него. ;)
01.01.2021, 17:23
todor.mitkov
Цитат:
Той и да каже ако не сме в неговия район може да няма ефект. Навлизаме в тънката част на пчеларството и за мен е добре, че тъкмо ще сверя часовника какво съм научил до сега.