-
Един овчар пасейки овцете вижда една летяща чиния на хълма и под нея затиснато едно извънземно, другите зелени човечета се мъчат да го освободят. Напънал се нашия, понадигнал чинията и хоп освободило се човечето.
- Как да ти се отплатим, какво искаш за това че ни помогна
- Нищо не искам имам си всичко- живи и здрави
Тръгнал овчаря към колибата и се сеща че има много мишки които го тормозят правят пакости. Върнал се при извънземните и ги помолил да му помогнат.
Едното зелено човече му дал една метална малка мишка и му казал като отиде в колибата да я навие и пусне. Мишката се повъртяла из стаята и излязла на поляната изведнъж отвсякъде започнали да прииждат мишки които се строили в редици зад извънземната която тръгнала към язовира навлязла във водата, а след нея и останалите мишки. Пред очите на овчаря всички се удавили. БРЕЙ пляснал се овчаря и духнал нагоре по хълма право при извънземните.
- Много ви моля може ли да ми дадете един такъв малък комунист.
-
Питат радио Ереван: Какво става, българите стигнаха ли дъното вече?
Радио Ереван отговаря: Да, и сега копаят надолу.
П.п. Вица е стар.:(
-
-
Циганин гледал надписите на тоалетните и си мислел:
- "М" за мадами и "Ж" за жентълмени...
Политиката ни е като художествената гимнастика — обръчи от фирми, рязане на ленти, подхвърляне на топката, волна програма с медии и съчетание с бухалки.
-
Говорят си двама приятели:
Те и от северозападниа говор:
Един много го припънало на сранйе и нашия без да гледа влезнал на заден ход у кенефа,набърже свалил гащите и рррррррррр...Кога се навалил да си дигне гащите - гледа зад него два крака.Обърнал се и кво да види-имало некъв човек да седи на тоалетната чиния.Тоа му рекъл: - Абе що се не обаждаш,яле кво стана - целия те усрах.А оня се поизбърсал с една ръка па рекъл: - Па то оставаше и устата да си отворим http://bkks.org/forum/Smileys/default/grin.gif http://bkks.org/forum/Smileys/default/grin.gif
-Абе,какво означава ако те събри носа?
-Ами..на ядове.
-А като те сърби дясната ръка?
-Ами,май е на пари.
-А, ако те сърби левия крак?
-Абе човек ти от кога не си се къпал бе?!?!?
-
Четири студентки се прибират в общежитията. Токът спира, а на входа им пиян спи на земята. Първата му бърка в гащите и казва:
- Това не е приятелят ми.
Втората му бърка в гащите и казва:
- Наистина не е приятелят ти.
Третата му бърка в гащите и казва:
- Момичета, тоя не е от нашия блок.
Четвъртата му бърка в гащите и казва:
- Даже не е и от София.
-
Малкото момиче първо ляга в леглото и след това му разказваме приказка. На голямото момиче първо му разказваме приказка и след това ляга в леглото.
-
Епична битка! Дарт Вейдър и Крали Марко. След като победил, Крали Марко, бършейки меча си, казал:
- Пууу, тоя па асматик щеше да ми извади очите с т'ва фенерче!
-
-
Един път младият Пушкин отишъл в едно село. Обичаят в това село бил какъвто и човек да дойде на гости да го поканят да преспи в къщата им. Пушкин отишъл в една къща и хората го поканили. Нагостили го и станало време за лягане, обаче единственото свободно легло било в стаята на дъщерята. Легнал, преструвайки се на заспал, Пушкин дочул разговора между майката и дъщерята който бил:
Майката:
- Дъще, ако се събудите през нощта и той те заговори, каквото и да ти каже, ти винаги му казвай "Не бива!".
Дъщерята: Добре майко, ще послушам съвета ти.
...и така всички си легнали. Минали няколко часа, всички заспали и Пушкин заприказвал девойката:
Пушкин:
- Бива ли двама млади да са в една и съща стая, а да спят в различни легла?
...девойката по съвет на майка си казала:
- Не бива!
Преместил се той при момичето. След малко пак попитал:
- Бива ли двама млади да са в една стая, да лежат в едно и също легло и да са облечени?
...тя пак казала:
- Не бива!
Съблякли се. След малко Пушкин пак попитал:
- Бива ли двама млади да са в една и съща стая, да са в едно и също легло, да са съблечени и да не правят нищо?
...девойката отново казала:
- Не бива!
И така на сутринта майката попитала дъщеря си:
- Послужи ли ти съвета ми?
Дъщерята разгневено отговорила:
- Заради твоето "не бива" Пушкин цяла нощ ми го набива!