http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1419825
Преглед за печат
Някой да не си помисли, че на децата ще дават мед.:bigsmile:
"Местни продукти" сигурно означава глюкозо-фруктозен сироп забъркан в местно предприятие донор на партията.
Наскоро ядох МЕЛ в едно заведение, ама толкова богат вкус имаше на ароматизатор борче, че чак и го снимах.
Не знам , дали си ял МЕЛ , но така ги учат в Англия децата .
Яйцето , дали е месен или млечен продукт !!!
Danke,kamarad!!!!!! Ама беше толкова изчерпателен ,че ти благодаря от сърце.hi;Tenk jo/това май беше на английски/:laughing:;)blush;А бе ,ще ги изучим тия езици,чичко ти Гугъл е насреща.Ама,все пак друго си е да ти е преведено,а не да гадаеш,съгласен си ,нали? Все пак като работиш за ''ползу роду'',направи го както трябва за да те благославят.
Не съм запознат как ги учат в Англия. Но този "МЕД" дето го ядох имаше вкус и аромат на изкуствен ароматизатор.
Извинявай, но не мога да приема, че е нормално да се пакетира захар с аромат и да му кажеш мед.
Абсолютно вкусовете на хората са променени и истинските продукти ги мислят за менте. Това е така защото не отговаря на това което те имат в главата.
Жалко, но ми се струва, че вкарването на мед в училищата ще бъде просто поредната измама. Дано не съм прав! :(
А, ти за "ползу борбата с тревата и плевелите", ще отскочиш ли насам, да ме отмениш?!? - че вече стягам, второто косене на полските пчелини(тия които не са в гори)...
През зимата, когато ми остава време дори за прелистване на някой вестник и ианормационни сайтове, си нямаш не представа на колко нескопосани преводи съм попадал, дирекнто публикувани от гугъл транслейтъра, тъй че аз нямам намерение да изтормозвам читателите...
Проект на Постановление за изменение и допълнение на Наредба за
изискванията към пчелния мед, предназначен за консумация от човека, приета с
Постановление № 196 от 28 август 2002 г. (Обн. ДВ. бр.85 от 2002 г.)
Прикачен файл 4076
То хубаво ще я има тази наредба, но помните ли как китайския мед стана български? по същия начин ще се окаже, че всичко е родно производство, нищо че суровината е китайска.