Работя с ДБ. А тези 4 рамки ги срещнах в един твой пост наскоро.
8 ДБ рамки покритие като таралеж....;)Но ще кльопат яйцата...;)За това смятам дупка да имам точно когато не трябва да е...По ме претесняват мен вирусните заболявания.Кой не е третирал как требва ша яде какалашка...:bigsmile:
09.02.2021, 21:13
Pero Melifero
Цитат:
Първоначално публикувано от Кразз
Работя с ДБ. А тези 4 рамки ги срещнах в един твой пост наскоро.
Добре че не си попаднал на поста му с 16-те рамки с пило :laughing:
09.02.2021, 21:33
Христо Димитров
Цитат:
Първоначално публикувано от Pero Melifero
И туй с дърта 3-годишна майка. Ако каже младата с колко рамки пило е, ще му завидят на селекцията и всеки ще ходи по Елена да си купува майки от него. Добре , че съм му приятел, на мен ми е обещал без пари:P
09.02.2021, 21:34
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Pero Melifero
18;),но един тука иска да стигне 15те и с гуляма сила се е запътил за там...:bigsmile:Ама какво да ги прави нема му кажа.;):bigsmile:
09.02.2021, 21:42
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Христо Димитров
И туй с дърта 3-годишна майка. Ако каже младата с колко рамки пило е, ще му завидят на селекцията и всеки ще ходи по Елена да си купува майки от него. Добре , че съм му приятел, на мен ми е обещал без пари:P
Дву годишна.Една серия на Родопика 2015...по 36лв бройката:bigsmile::bigsmile:тая година са ми Ф6 и мисля да ми е най силната година от как пчеларствам...;)
09.02.2021, 21:59
Кразз
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
18;),но един тука иска да стигне 15те и с гуляма сила се е запътил за там...:bigsmile:Ама какво да ги прави нема му кажа.;):bigsmile:
Аз пък на 06.02 ,като погледнах, имаха пило на 32 рамки,..........................ама на 16 кошера!!!!!!!!
09.02.2021, 22:04
jdrumev
Цитат:
Аз пък на 06.02 ,като погледнах, имаха пило на 32 рамки,..........................ама на 16 кошера!!!!!!!!
Слабо си хранил септември.;):laughing:
09.02.2021, 22:09
Христо Димитров
Цитат:
2 рамки пило на 06.02 си е перфектно да знаеш. На следващото завъртане ще са на 3.5 рамки, на по-следващото 6 и си готов почти за магазините :)
09.02.2021, 22:10
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от Христо Димитров
На мен ми обещаваше да ми плати и пътя за да отида. И майки също, но още чакам. Каза: - друг път.;)
09.02.2021, 22:15
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
На мен ми обещаваше да ми плати и пътя за да отида. И майки също, но още чакам. Каза: - друг път.;)
Долна манипулация.Още нямам перфекната майка за теб,че не съм се научил как се правят такива.;):bigsmile: