Хвърляй боб но не винаги причината е в това което най лесно може да обвиним. И аз ти писах нещо но и ти не си го прочел, само с еднократно третиране нищо не се върши! Само си мислим че сме е свършили някаква колкото за лично успокоение и до там
Преглед за печат
Хвърляй боб но не винаги причината е в това което най лесно може да обвиним. И аз ти писах нещо но и ти не си го прочел, само с еднократно третиране нищо не се върши! Само си мислим че сме е свършили някаква колкото за лично успокоение и до там
Най - лесния начин да разбереш е като натовариш кошерите си ги докараш в нашите хубави райони и да изкараш колкото си искаш. Аз лично ще ти намеря най - хубавия терен за да ги разположиш. След това, ако искаш казвай какви са ти доходите, ако искаш си ги скривай.
Хей момченце, ти знаеш ли колко нектар трябва за да се получи 155 кила мед, а колко ще иде за изхранване на семейството? Че ще дойда в Златарица и ще те накарам да изкараш толкова кофи с вода от под моста до вас и за да не ходи водата напразно ще поливаш на майка ти доматите. Че да видиш колко е това количество и как се мъкне по 40 мг., а не с кофа от 10 литра.