Разбрах за проблема,ще проверя.
Преглед за печат
Разбрах за проблема,ще проверя.
Сега оправи ли се?
Да , БЛАГОДАРЯ ВИ . Светкавична реакция.
Izvinete za latinicata, no ot telefona e taka...
Ot 2 dni ne moga da vlizam vav foruma ot domashnia si komp. Internet dostavchika mi kaza, che triabva da se obnovi DNS. Mezhdu drugoto, i drugia forum e taka. Kazaha oshte, che problema bil se poiavil sled podnoviavane na domeinite.
Ima li i drugi s takav problem?
Това е отговора от хостинга
Имахме проблеми с нейм сървърите вчера и някой интернет доставчици бяха кеширали грешни записи. Възможно е вашия доставчик също да има такъв кеш и за това се получава този проблем.
Ok. Blagodaria!
Страхотен форум ! Браво ! drinks;
Един съвет по добре направете така че дадения модератор или админ да отговаря за определена част или секция от форума. Или още по добре в секциите с районите да отговарят хора от съответните райони. Сега като гледам в форума има всичко друго но не и ред към който се стремите редно е и вие да спазвате някакъв ред не само да го изисквате от нас next_banned;
Ако разделим модераторите по секции ще има закъснения в модерирането, защото не винаги всички модераторите са онлайн, затова са във всички форуми за да може който е тук своевременно да реагира навсякъде.
Аз съм собственик и администратор (модератор) в няколко форума. Трябва да ви кажа, че в моите форуми от месеци не ми се е налагало да модерирам каквото и да било на когото и да било. Хората си дискутират в дух на разбирателство и взаимопомощ и НИКОЙ НИКОГО НЕ ОБИЖДА !!!
Тука в този форум направо останах гръмнат! Не знам какви хора са се събрали, но човек не може да напише и един постинг, без да бъде оплют или обиден от някого.
Рецептата за оправяне на форума е много проста - играл съм я много пъти и всеки един път тя действува безотказно. По принцип хората не са такива злобари и комплексари, каквито се представят по форумите. Ако с един такъв човек говориш по телефона или се срещнете очи в очи - това ще си е напълно нормален човек, който си има възпитание и добри обноски. Във форума обаче той се овълчва и започва да пише простотии. Причината за всичко това е АНОНИМНОСТТА !!! От психологична гледна точка ако един човек е прикрит от анонимността, то в неговите действия се прокрадва безнаказаността и той си позволява думи и действия, които в нормална ситуация възпитанието го възпира да каже и направи.
редактиран от модератор