Акрилен
Преглед за печат
Акрилен
Akрилния се разтваря във водна или течна среда.
Неслучайно хората говорят за двукомпонентните силикони.
Давайте инфо за силикон за плотовете на тая преса ?
mladen99 , кажи какв силикон си ползвал и става ли ?
--------------------------------------------------------------------------------
Аз лично ползвам трафче за лунички 12V 100W.
Понеже 4 тела (ЛР рамка) наведнъж му идват много и не може да ги нагрее, за по 1-2 секунди на всяка тел допирам заголените кабелчета. Става супер бързо. Задължително ползвай и дъска повдигната на крачета, като размерите са и по-малки от вътрешните на рамката.
Аз намирам лунички само на 50W, подходящи ли са?
Здравеите колеги,"Как се поставя восъчната основа?"задавам тоя въпрос защото като си говоря тука с местните пчелари как е правилно поставянето на ВО всеки с различно мнение, едни без никакво разтояние между летвите, други отдолу трябва да има един пръст разтояние и.т.н ......
кажете вие според вас как е правилно
За каква система кошери става въпрос?
извинявам се че пропуснах, за ДБ става въпрос
преди като имах няколкоДБ винаги оставях отдолу 4-5мм при магазинните може и по-малко. Ако е прекалено топло и питата провисне малко, ако не си оставил аванс ще се нагърчи и ще отиде за брак. Ако имаш и вертикално зателване този ефект на провисването значително намалява. Иначе бих препоръчал т.н. дебели основи. При тях този ефект е значително по-малък, а и г-н Матеев много добре обясни какви са предимствата им.
Аз оставям на ЛР отдоло 5-10 мм от двете страни по 1-2-3 мм горе правя канал където влизат 2-3 мм . Всички тия отстъпи са единствено свързани с възможнжстта от топлото основата да се измести главно надолу за това се оставят за нищо друго . Това е мойто обяснение не съм специалист .
Благодаря ви за отговорите