Ако магазина не е отдоло,а отгоре,при тия далаци от де да знам,но можеше да напълнят по един магазин :-) :-) :-) :-) :-)
Преглед за печат
Ако магазина не е отдоло,а отгоре,при тия далаци от де да знам,но можеше да напълнят по един магазин :-) :-) :-) :-) :-)
Днес денят -супер.При мен 26 градуса ,слаб ветрец.Положението -аве хареса ми.Явно последният път кавгата и боя са си казали думата.Като наредили едно пило ,дъги перга ,сиропа от петък ,точно като по учебник.Красота ,радваща окото.Днес изрязох двете крила и задна лапка на всички майки от 2012г.Докато се зверих за майките ,гледах и за акар.Никъде не видях.Каня се да правя тест ,но да видим кога ще сколасам.Рапицата жълтее ,лавандулата цъфти -скоро току виж и магазини съм сложил.
Дай боже всекимо.
Тест за акар и аз мислех да правя , но май ще се задоволя да видя доколко е опаразитено търтеевото пило .
И , ако може докладвайте по-подробно . Пило - колко, пчели - колко и т.н. ;)
Вашата е лесна, тука вече 3-ти магазин от слънчоглед вадя и утре ще зазимявам :laughing:
Сериозно: Много прашец, но не виждам нектар. Ще кажеш, че всичко е хукнало само прашец да събира, а нектара го пият като бира с мезето. Толкова много прашец досега не бях виждал, буквално всяка пчела мъкне и имам чувството, че ще запушат майката с прашец.