Първоначално публикувано от
Pavel_Bs
Колега Гогол,появяваш се тъкмо навреме - тамам ми се приядоха кисели краставици.Явно обичаш да въртиш една и съща плоча многократно,но това е нормално за стар и развален грамофон.По въпроса - никъде не съм казвал,че оставям тимола в торбички целогодишно.Намери коментара ми където пиша това и ще си посипя пепел,но съм сигурен,че ти няма да направиш нищо такова.Така и не научих името ти,явно честта няма нищо общо с възрастта.Към момента нямам загинали семейства,махнах торбичките с тимол в първото десетдневие на януари.Дотогава забелязвах,че падат тук таме акари.Още юли месец писах във форума,че при мен има голямо нападение от акар.Края на юли започнах пръскане с ОК с пулверизатор 3 пъти през седмица.Септември направих още едно пръскане с ОК.Който желае нека прочете коментарите ми и ще се убеди.Та колега Гогол,надявам се,че най-накрая те задоволих с отговора си,от там насетне си е твоя интерпретация.Има колеги във форума които могат да потвърдят моите думи.Интересно ми е с твоите "лентички" до къде си я докарал?По отношение на споменатите злоупотреби - за всички ще бъде интересно да се разкрият,включително и за мен.Не членувам в никоя организация,пчелина ми е в полите на Странджа,на 3 км по права линия от Ропотамо.