При наличие на добре охладена бира, препоръката ти за студена вода, ще я приема като изчислителна грешка.
Тя, бирата малко ще вдигне себестойноста на меда, но в тия жеги мисля, че няма да бъде фатално.
Преглед за печат
При наличие на добре охладена бира, препоръката ти за студена вода, ще я приема като изчислителна грешка.
Тя, бирата малко ще вдигне себестойноста на меда, но в тия жеги мисля, че няма да бъде фатално.
Адаш и при мен е така ама се успокоявам (заблуждавам) че разходите за тази година че ще се изплатят догодина (част от тях) ама ако и догодина се роят какво ще правим не знам.Аз вече започнах да отремонтирам старитр 12ци.
При мен няма силна паша. Само буреняци и треволяци.
Миналата година от три кошера направих осем отводки и изкарах 65кг. мед.
Средно по три отводки и по 20 кг. мед от кошер. Пашата беше слаба, но я имаше.
Тази година сушата е жестока. Такава година имаше преди около десетина години.
И тогава по средата на юни спря да вали и заваля чак по средата на октомври.
За тази година не съжалявам. И без това исках да увелича броя на семействата.
Да се надяваме, че такива лоши години ще има през 10 години, та и по-нарядко.
Тази година и аз май само с отводките съм напред. Успокоих се, че и другаде няма мед... Като не изкарах да напълня тенекиите, поне си напълних свободните сандъци.
Снощи тия момци се прибраха доста шумно и весели ! Тази сутрин една част спяха на изтривалката, а друга бяха дори под нея .Прикачен файл 7211
Извода: внимавайте с алкохола и жените !!!!!!! Иначе : наздраве!:bigsmile:
http://www.168chasa.bg/article/5695706
Това си е за цената на меда. Но да не дразня колегите го пускам тук. Тази статия дава обяснение, защо всички недоволстваме от ниската цена, а никой не казва, или не знае колко му излиза производството на пчелен мед!
България е страната на оптимистите. Песимистите отдавна се изнесоха.
Ние сме единствената нация, която отговаря с "Ей ся идвам!" на въпроса "Къде отиваш?"
Първи по нашите земи са живели трушийците, по-късно са се заселили и ракийците и така са се получили тракийците...