Калински, аз мисля да отида с дамаджаната, и да не бързам да си тръгвам ! :bigsmile:
14.08.2016, 19:24
бат тянко
Цитат:
Първоначално публикувано от Ivan Mankov
Калински, аз мисля да отида с дамаджаната, и да не бързам да си тръгвам ! :bigsmile:
Добре сте дошли! Ама недей мъкни дамаджаната. Щото предната още не съм я наченал!
14.08.2016, 19:26
kuline
Цитат:
Първоначално публикувано от Ivan Mankov
То и аз така, ама дамаджаната забравих там. :bigsmile:
14.08.2016, 19:28
бат тянко
Цитат:
Първоначално публикувано от kuline
Това бе сутришната закуска. Шеф Тянко е страхотен! Предполагам, че съм един от малкото щастливци, които са имали възможността да опитат от произведенията му.
Прав си, но само за мъжката част. Женската много ме обича ......сутрин. Само веднъж да прекарам Наталия .......
14.08.2016, 20:08
solaris60
Вие има с какво да идете, а аз, ако трябва да ходя ще трябва да ида само с голия си... ентусиазъм.:bigsmile:
14.08.2016, 20:22
tarty
Цитат:
Първоначално публикувано от solaris60
Вие има с какво да идете, а аз, ако трябва да ходя ще трябва да ида само с голия си... ентусиазъм.:bigsmile:
То на плажа всички жени само това търсят, но трябва и кураж.
14.08.2016, 20:58
solaris60
Цитат:
Първоначално публикувано от tarty
То на плажа всички жени само това търсят, но трябва и кураж.
Аууууу - кураж. Дал Господ и това, и в повече дори.;)
15.08.2016, 00:16
бат тянко
Цитат:
Пийте, но не се опивайте- един апостол...
19.08.2016, 07:53
Юрий Цветков
Цитат:
Че какъв ти е проблема, нали не пиеш? А и Бат Тянко не чух да е върнал някой. :bigsmile: