..........
Прикачен файл 12403
Преглед за печат
..........
Прикачен файл 12403
Всеки майстор си има начин на изработка и по това се познава. Ако аз, кажа нещо, а имам какво да кажа се намесвам в творбата. Та, това ще е подложка за рога или глиги. Да. видях ги вече. Но какво искам да допълня....трябва малко да се вкопае кръга още малко. Започнато е, но иска още една идея. За да изпъкне. Листата още трябва да се обработят, да станат по истински. Иначе дървото е много яко.
Сега тук. Тук големите глиги трябва да влезат навътре с точно една тяхна ширина. Долните им краища трябва да се доближат на около 5-6 см.,тогава ще се открие това място за което споменах в другият пост. Вътрешните глиги също се прибират навътре на същото разстояние от външните или пропорционално, че сега нямам все пак представа за размера на това като цяло. Иначе бих казал всичко до сантиметър.
Прикачен файл 12404
Това го снимах току що в къщи и съм го правил аз.
Благодаря. Те, глигите не са монтирани. Сложих ги колкото за снимката, та да види Перо за какво ще служи дъската. Наскоро правих маса на приятел и ми хартиса парче дъска и рекох да опитам. Иначе, не съм майстор резбар и това е първото нещо, което правя.
Дървото мазано ли е с нещо?
Аз го третирах с онази смес, де я използвам за кошерите( бор. терпентин, восък, колофон, ленен безир), ама естествения вид, май по ми харесва.
Прикачен файл 12405
Добре не показах това, че не знам, за какво щяха да ме похвалят:bigsmile::bigsmile: ... акцента е върху рогата...:laughing:
Прикачен файл 12406
да, щеше да има: "бе тоя голем рогоносец, бе" :laughing:
п.с. обаче и т'ва много готино ще стане, листенцата най ме кефят
Както пее Слави Трифонов:
Зима е,
вънка вие вук,
тате маа пръжки с лук.