Прати ми ако имаш някакви материали по обстойни ,че от седмица две попадам само на повънрхностни материали.Визирм конкретно паралича.
Преглед за печат
Какво говориш? Изследванията търсещи причината за CCD са стотици ако не хиляди!!! Потърси в Google scholar за ключови думи: IAPV, ABPV, KBV в комбинация със CCD.
Имай впредвид че вирулентните щамове бързо "прегарят" и ако ако са били засичани в по-ранните изследвания, в правените към по-късна дата някои от тях вече не се срещат.
Освен това Ранди Оливър съобщава че когато се опитали експериментално да предизвикат CCD, заразявайки здрави семейства със няколко комбинаци от различни патогени + щам(ове) на IAPV взети от пострадали от CCD семейства, (въпреки че не успяват да дупликират CCD) казва че не можел да каже коя група с кое от лекарствата е била третирана, но ясно можел да види разликата и да познае на коя от групите се дава Remebee.
Междувременно ето ти няколко:
Добре си му го изпратил, Скутелаторе! Ще очакваме масовият мор по пчелините на Манол и компания да го кръстят паралич!!!, но не знам как ще го обяснят. Но...ще направят опит с рев и сополи пред телевизиите, но няма наивници да им повярват!
На мене нещо не ми се отваря първия файл (6209.full.pdf). Казва ми че файла е повреден ..........
Има големи надежди за Ремебий.
Сещам се, че някой мелеше акари и после ги даваше на пчелите с храната. Не съм наясно дали вирусите се убиваха или направо се даваше каша от смлян акар(тоест вирусите са активни). Ей...това го бях забравил :)...дай информация ако имаш.
- Когато се говори за висша математика-нямаш право да коментираш. П.П и мисля ,че е крайно време админите да ти обърнат по сериозно внимание,както го направиха доста такива по пчеларските групи във Фейсбук и те наритаха почти от всякъде за последните 3-4 дена.Г-н Orlin Dimitrov e vanHanegem.
Лалов, запиши на татко си и на чичо си Манол РЕМЕБИЙ, но с главни печатни букви - да могат да го четат по телевизиите! Голяма надежда е! Акар ще съберете - само от един ваш кошер ще "захраните" Странджа планина! :) Не пускаш гордо актуални снимки на розовото пчелинче, но причината я знаем...
Манджата вече нагарча от пресоляване.Няма ли да се почисти боклука?
Големо прозрение , големо нещо ..... :laughing:Цитат:
.Г-н Orlin Dimitrov e vanHanegem.
Поправих го.
Аз смятам че в случая vanHanegem е напълно прав.Цитат:
- Когато се говори за висша математика-нямаш право да коментираш. П.П и мисля ,че е крайно време админите да ти обърнат по сериозно внимание,както го направиха доста такива по пчеларските групи във Фейсбук и те наритаха почти от всякъде за последните 3-4 дена.Г-н Orlin Dimitrov e vanHanegem.
АКО г-н Манол Тодоров наистина си е уредил загиналите му семейства да бъдат "изписани" и обезщетени като ОТНЕСЕНИ ОТ НАВОДНЕНИЕ, то това би било прекалено БЕЗОЧЛИВА, ПОДЛА, ЛИЦЕМЕРНА, НЕМОРАЛНА постъпка, която НЕ ТРЯБВА И НЕ БИВА ДА БЪДЕ ПРЕГЛЪТВАНА И ЗАБРАВЕНА просто ей така!
Морално задължение на всеки е да си носи последстията от дейстията си, а когато допусне грешка - да устои на изкушението и да постъпи така, че да не му се размине!
Аз още чакам отговор на въпроса.