Много черен хумор бе хора ! То времето и "времето" вярно, че ни скапват, ама и си има и наздраве поне за малко да забравим накъде сме тръгнали !
Преглед за печат
Много черен хумор бе хора ! То времето и "времето" вярно, че ни скапват, ама и си има и наздраве поне за малко да забравим накъде сме тръгнали !
Не търси по кой да го пратиш,аз съм човека който ще вземе пратката и ще я занесе на получателя .Щом е за земляка .Само трябва да знам на къде да старти. .ирам .Точно местонахождение ,на пчелина .ПОЗДРАВИ
Наздраве!
http://i.imgur.com/YS95t8m.jpg
Наздраве! Ми то пиян модератор-весел форум
Тянка заради теб,братле, снимам само част от продуктите иначе готовият продукт би провокирал жлъчката ти да отдели "неприятни"сокове.Утре за нас(католиците) е голям празник (Вознесение Господне) и трябва,подобаващо да го отбележим.Църковните празници винаги започват в 20ч от предходния ден..
По принцип, съм Православен, Евангелист, и Будист. Но заради тебе Ачка, не виждам пречка да давам дан и на Папата!
Прикачен файл 6647
Ачка, това е само малка част, от уменията ми с тестото..
Да си довърша вечерята.....
По добре, да ги сложим заедно. Но и да добавим нещо специално! Ракийка няколко годишна и винце одъртело! Наздраве! А, и верни другари!
Добре, че започнахте да готвите, защото онзи ден си помислих, че темата е за задгробния живот!:)
Как така ще погине? Току що изпържих пъстървата. Изпихме ракията и минаваме на чешка бира. Наздраве!
Тянка с Ачо ви обявявам за садисти и тава си е. Ето защо.
Чапай и Петка пленили белогвардеец и решили да го изтезават.
Чапай давай кашон с водка, нарежда Петка, почнало се едно пиене до безсъзнание и се отрязали като балтийски моряци.
Сутринта Петка сипва на него и Чапай по стотачка, а на белия-нъц
-Петка защо не му сипа водка
-Чапай това ще е неговото изтезание
-Петка ти си садист
Трябва да ни обявиш за артилеристи! Единия мята шердени, другия баници! Липсва ни подръжка от фланговете- ракия и салата???
За ракия няма проблем , ама сабалян ще сипеш ли по едно
На Тянко трябва да му се забрани да пище във форума
Кой да почерпи? Сутринта само кажете- бухтички, мекици, катми или гьозлеми? Кафенцето- турско, еспресо, шварц, нес? С мляко, кафява захар? Фреш?
Един път се живее! И то кратко, минава на един дъх, кой разбрал- живял! Една завист признавам на тоя свят- болен да завижда на здрав! Затуй хайде да се наживеем на бавни обороти, че малко остана! Наздраве!
Яре спало в крематориум...
Прикачен файл 6678
Някои говорят, че месото било в ущърб на човешкото здраве? Но най вероятно, самите те никога не са опитвали манджите на Ачката, Гошето и някои други обичайни заподозряни!
Прикачен файл 6705
Днешния улов от къмпинг Градина. Изтърваната платерина беше повече! Но нищо, чудесен ден. Сега е време за аперитив. Наздраве!
Да ти дам нож? Ама по- тъп, та да се мъчиш. Чисто прясна е, що да лъжа бре?
Да ти кажа Тянка, и на мен ми се струва замразена тая бира!:)
Тъй, тъй. Вземи си ножа и я натисни малко откъм опашката, че да направи дъгата по дъното на чинията...... Че много се надървила....реве за нож. Па дали лъжеш, си е твой проблем.
Гледай си сиренето и не се бъркай в морските работи! Проблеми в твоята компетенция аз нямам.
Мааалиии още един гладен за една буца сиренье.Хи хиииии
Тянка,какви са тези отварачки.От Руския пазар ли са и по колко?Ако са по ефтинки прати по спиди.че мойта се поизхаби и трудно орварям бирата.....
Ти взимай бирата, а викай мен да ти я отварям! Такива пуска морето- какво да правя че и тях ги мори кризата? Все пак са Български черноморски рибки.
Тянка малко се забавих с вечерта,но дано ми бъде простено...Пак езиче.Този път свинско,но не на тези от снимката
Гребена ми е 10кг и чеше само веднъж-не повтаря.А "прическата" я издокарвам с остър..........и ракия и вино...
Аз имах две такива, дето като ме видеха и се нагласяха да ги чеша! В чудо се видях как да ги заколя!
Аз па тая пролет най-накрая си направих една тава от диск /Дискова тава, хахаха/, и нали съм аматьор - през седмица я доизкусурявам. Най-важното е да се обгаря и да се омазнява. Вчера, късен предиобед, след ободрителния агрофитнес:
Прикачен файл 6853
Ми то за такваз работа всеки се натиска:) Не е като на къра. И нали съм джентълмен, само паля огъня и отвреме навреме набикалям. Даже и вече рядко намирам за какво да мърморя...
Пълнени тиквики.Само каймата е от магазина....
Е как така на сухо ще ги държиш тези лодчици Ачка? Е пусни ги да плават в някакъв градус де, много ще им ходи.
Ангеле, а мекото на тиквичките какво го правиш?
Виж в тенжерата.Задушава се с лука,каймата и др.Накрая на задушаването се сага сиренето и подправките...Когато се запече се настъргва кашкавал и...готово.
Ачка, не си снимал напитките, с които се консумира този майсторлък. Оставяш това на въображението ни ли?
Ракия,вино,бира...Въобразява си в каква последователност са.....
Понеже си на тиквички Ачка, пробвал ли си ги панирани? Между два резена тиквичка, слагаш по едно парче сирене. После брашно, яйце, галета. След туй майонеза, копър, чесън и кисело мляко. Тиквичките може преди панирането леко да се пекнат на грил или да се пръжнат. С такова мезе хич няма да ти търся махна капал ли си мента в ичкията или не! А ако добавиш и нещо висяло на кокал отиде сезона.....
Утре ще се съм на пържени и подлучени тиквички с кисело мляко и "мигли".А за провесеното-изобщо няма да го развалям с тиквичките....
Знам си аз човека! Друго си е, да седнем в градината, и докато се любуваме на разните му там зарзавати. Да режем тънки слайсове от някой Хамон, и да се опитваме да ги удавим в реки от Мавруд резерва или Мерло! Пък тогава хич няма да се чудя имат ли ресвератрол тия сортове или не! Ама хич няма да ми пука! Сега наздраве с едно ретро и вратни на грил тигана. Няма как прилагам антикризисни мерки. Вие си мерете функциите там.
Хайде нещо и от мен. Прикачен файл 6899Прикачен файл 6900
Комшиите в Черноморец отвориха рибарницата. Сурнах крака, и сега мезим с риба и пием бира! Наздраве!
Една водна чаша вода, сока от един лимон и една лъжица мед от 3,50лв./ кг.
В жегите ми дойде добре. Разхлажда, дава енергия и вода на организма. Мисля утре да си направя 2л. и само това да пия.
Ако на някой му се вижда силно може да намали лимона. Меда няма смисъл да се намаля, цената е само 3,50лв.;)
Гоше ето ти една рецепта от Наталия, дето я давам на хубава жена. Студен чай и топъл .....
Ако не помага, да се спре чая!
Прикачен файл 7015
Истински розови домати с домашно песто. Сиренето е купешко, защото овчето зрее. В пестото вместо кедрови, има орехови ядки. Наздраве!
Браво Тянка!Всичко е добре само сиренцето ме смущава-ще успеешли да го боцнеш с виличката..И още нещо-липсва лед.Наздраве!
Има лед, има и сирене, има ракия! Дал Господ благини всякакви! Само пчелари плажисти няма, да си галим небцетата и да си чешем езиците! Наздраве!
Тянка,готово,разпрягам.И салатата и вечерята и десерта и........
Другата седмица Борката ще направи езика. Ама се чудя дали ще ни върви туй млекце от гърненецето с аперитива, или с десерта?
Един от любимите ми десерти е чаша(чаена) с кисело мляко от щастлива крава,полята с мед ммммммммм.В чашата могат са се резнат кубчета от пъпеш,банан......
Еееееее това си е фюжън деликатес. Аз пък предпочитам две женски бедра върху мойте рамена.
Адаш,аз мога да изкарам истенски мед от овошки,но пи теб...дълбоко се съмнявам..
Прикачен файл 7093
Тази година няма мед- добре, че има пържоли! Поздрави!
Бат Тянко,като гледам тези хубави пържолки, ми иде да взема една туба бяло винце и да ти дойда на гости!
Не знам само 10 литра ще ни стигнат ли?
drinks;Че като не стигнат в магазина няма ли? Идвай бе човек, кво се чудиш? Те и пържолките са от там!
Като се загледах и видях че си от Черноморец си припомних младините.Две годни като войник съм ходил в Черноморец на водолазна подготовка и имам много добри спомени от там.Беше много хубаво и си мисля че е станало още по-добре!
Тянка,все забравям да ти покажа с какво "гърнирам" шопската.А таратора с нея става трепач.....
с киселец ачка пак става хубава,само ракийца да има:bigsmile:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...2f&oe=582259AB
ей такова нещо трябва да си направя
А, Ачка! Да ти кажа струва си да опиташ езика на Борката! А твоите зайчета вървят ли с подобни зелении?
Дака,ами в буквални и преносния случай.Сладка му е приказката и освен това, прави вкусни задушени телешки езици......
И той го може ама се скатава....
Абе не мога бе! Аз съм тесен специалист по баници....
Тая вечер език няма, ама ракия дал господ, пък и не само господ, а и Тянката. Та хайде наздраве ( ще ми се и на живо да си го кажем )!
Само не разбрах с домашни кори ли я прави
Ела да видиш корите. Белким почерпиш?
костенурка дуил ли си:bigsmile:
Първо стрижа, после доя! Сега готвя спагети а ла путанеска! Ела да видиш...
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5663976
Не се чудих дълго, коя комбинация ми е фаворит!
А аз пък си мислех, че трябват представители и от двата пола?
бат Тянко,напълно съм съгласен с тебе!
Аз не си падам много по шоколадените бомбони и затова ги оставям на жената.
Прикачен файл 7166
Предложих на наследника кюфтета! Но той отсече- палачинки! Нямаше как и извадих сача...
Браво бат Тянко!Ще вземем да те запишем в някое предаване на шеф Манчев,да те видим всички какъв си майстор.Браво!
Аааа в грешка си, и то голяма! Тук има много по- големи майстори, обаче са заети професионално с пчелоотглеждане! Докато при мен всичко е на хоби вариант- така е по- забавно:cool: .