Този със сигурност повече никога няма да го боли глава :D След толкова бой и да го боли няма да се оплаче :D
Преглед за печат
Този със сигурност повече никога няма да го боли глава :D След толкова бой и да го боли няма да се оплаче :D
Слон вижда гол мъж да се разхожда , при което първо го поглежда в чатала , после в очите и казва:
Малеееее, с тоя малкия хобот как дишаш.
Малко момченце говори с приятелят на разведената си майка:
- Чичо Пешо, а какво правихте с мама, докато бях при баба?
- Отидохме да вечеряме в ресторант, после на кино...
- А после?
- После отидохме в нас на по чашка кафе...
- А после?
- После откарах мама до вас...
- Чичо Пешо, ти да не си импотентен?
Млад лейтенант, току що завършил военното училище, трие със спирт оптическата леща на снайпера.
- Какво правиш? Какво ви учат вас в училище?
- Ами изтривам с тънък слой спирт, както ми наредихте. Взимам парчето плат, сипвам спирт върху него и трия.
- Не се прави така! Гледай мен!
Капитанът взима чаша, напълва я със спирт, изпива го на един дъх, след това издиша върху лещата и започва да трие.
- Така се трие с тънък слой!
Лисицата:
-Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!
..гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна.
-Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?
Гаргата:
-Да!
Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено:
-Аз и НЕ да бях казала, все тая..
Мъж се приготвя да си носи данъчната декларация при данъчните.Мисли си:
“ Ако се облека с мръсни дрехи ще си кажат, че работя от сутрин до вечер и имам кинти, ако се облека с костюм пак ще си помислят същото”. Решил да попита жена си, а тя:
- Ще ти разкажа една история, а после ти ще решиш какво да облечеш. Когато се омъжвах за теб, попитах мама каква нощница да си облека за първата брачна нощ - обикновена или специална. А мама ми каза:“ Каквато и да си сложиш, все ще има sex..."
Осъвременена битова сцена:
- Жена, там ли си? - вика мъжът от тоалетната.
- Хартия ли искаш?
- Имам си хартия. Рутера рестартирай!
Мъж и жена гледат образователно психологично предаване. Вдъхновен от него, мъжът се обръща към съпругата си и я пита:
- Мила, можеш ли с едно изречение да ме направиш най-щастливият и най-нещастният мъж едновременно?
- Да, мило! Ти имаш най-големия член от всичките си приятели!
Мъж се прибира пиян! Жена му го почва от вратата:
- Алкохолик! Пияница!
- Чакай, Маро, тоя месец колко пъти те е*ах?
- Ми, към 20!
- А, колко пъти се напивах?
- 5-6!
- Е, да му е*а майката, тогава що не ми викаш е*ач, а пияница!?